Libnet.ro
UNICEF

14:30

Avertisment MAE pentru romanii din Italia, chiar in ziua alegerilor: Este cod rosu si portocaliu de vreme rea

Antena3 Antena3,
Avertisment MAE pentru romanii din Italia, chiar in ziua alegerilor: Este cod rosu si portocaliu de vreme rea

Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Republica Italiana ca au fost emise coduri rosu si portocaliu de vreme. continuă pe Antena3

DIASPORA VOT ITALIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cand si unde VOTEAZA romanii din Italia in turul II

Potrivit legii, turul 2 de scrutin de alegeri prezidentiale 2019 din 24 noiembrie are loc in aceleasi sectii de votare si circumscriptii electorale si pe.

Razboiul pentru Cotroceni este aproape de final. Runda a doua pentru romanii din Diaspora.

Romanii din afara tarii pot vota sambata, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, intre.

Stirile ProTV: Viitor incert pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit. Suntem foarte speriati

Britanicii se afla si ei in plina campanie electorala. in functie de vot, vom afla daca mai ies sau nu din Uniunea Europeana. Peste jumatate de milion de romani care locuiesc in Regatul Unit asteapta cu sufletul la gura rezultatul alegerilor.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate: Peste 130.000 de alegatori au votat deja

UPDATENumarul persoanelor care au votat la sectiile de votare din strainatate a depasit, sambata, 100. 000, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, putin dupa ora.

ALEGERILE PREZIDENTIALE. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate: Cifre de ultim moment!

UPDATENumarul persoanelor care au votat la sectiile de votare din strainatate a depasit, sambata, 100. 000, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, putin dupa ora.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. A doua zi de vot pentru romanii din diaspora: Cifre record la urnele din strainatate

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 UPDATE: Peste 134. 000 de persoane au votat pana la ora 12:20in Diaspora. Acestora li se adauga peste alte 17. 503care au votat prin corespondenta. UPDATENumarul.

ALEGERILE PREZIDENTIALE. A doua zi de vot pentru romanii din strainatate. Cifre impresionante la sectiile din diaspora

Peste 96. 000 de romani au votat la urne in al doilea tur al alegerilor prezidentiale pana sambata la 07:00 ora Romaniei, cand s-a incheiat practic prima zi de vot in afara tarii, prin inchiderea.

Un roman, erou de ziua lui pentru un bebelus din Italia

Ioan Eugen Moldovan a donat marti, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani, celule stem hematopoietice pentru un bebelus de cinci luni din Italia. Barbatul este inscris in Registrul Donatorilor Voluntari.

Un roman a donat de ziua lui celule stem hematopoietice pentru a salva viata unui copil din Italia: Daca esti sanatos, nu te impiedica nimic sa donezi

Ioan Eugen Moldovan a donat ieri, chiar in ziua in care a implinit 42 de ani, celule stem hematopoietice pentru un copil din Italia. El este inscris in Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice de 3 ani, dar abia in luna august a acestui an a fost sunat pentru prima data si intrebat daca vrea sa doneze, dupa ce a fost identificat in registrele internationale drept donator 100% compatibil pentru un pacient din Italia.

DIASPORA VOT SPANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cand si unde voteaza romanii din Spania in turul II

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )