Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alegerile primare democrate, ironizate de Donald Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alegerile primare democrate, ironizate de Donald Trump

Partidul Democrat era incapabil marti sa publice vreun rezultat al alegerilor primare din Iowa - dupa un an de campanie si milioane de dolari cheltuiti in campania electorala - prima etapa a alegerilor primare in cursa pentru fotoliul de la Casa Alba, un esec tehnic si un dezastru politic care-l face fericit pe presedintele republican Donald Trump, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Haos la alegerile primare democrate din Iowa, unde rezultatele se lasa asteptate. Bernie Sanders sustine ca a castigat

In Iowa, primul stat unde reprezentantii Partidului Democrat au votat pentru desemnarea candidatului la presedintia SUA, rezultatele intarzie semnificativ, relateaza Reuters.

Donald Trump isi sustine discursul despre starea Uniunii in Congres

Donald Trump isi sustine marti seara traditionalul discurs despre starea Uniunii - oare va juca cartea unitatii sau va alimenta flacarile discordiei - intr-un Congres mai impartit ca niciodata de procesul destituirii sale, relateaza AFP.

Soarta presedintelui Donald Trump va fi transata, miercuri, de Senatul SUA. Democratii si republicanii, la ultimele contre inainte de un vot istoric

Chiar si cu achitarea aproape asigurata, democratii cu rol de procuror in procesul pentru demiterea presedintelui SUA din Senatul american inca indeamna congresmenii sa-l condamne pe Donald Trump, pentru a.

Incident de securitate in apropiere de resedinta lui Donald Trump din Florida: Doua persoane au fost arestate(VIDEO)

Incident de securitate, vineri seara, in apropiere de resedinta lui Donald Trump din Florida. Doua femei au fost arestate dupa ce au fortat un dispozitiv de control aflat in apropiere de Mar-a-Lago, informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )