Libnet.ro
UNICEF

15:15

Incident de securitate in apropiere de resedinta lui Donald Trump din Florida: Doua persoane au fost arestate(VIDEO)

B1 B1,
Incident de securitate in apropiere de resedinta lui Donald Trump din Florida: Doua persoane au fost arestate(VIDEO)

Incident de securitate, vineri seara, in apropiere de resedinta lui Donald Trump din Florida. Doua femei au fost arestate dupa ce au fortat un dispozitiv de control aflat in apropiere de Mar-a-Lago, informeaza. continuă pe B1

Doi suspecti,arestati dupa un incident de securitate produs la resedinta lui Trump din Florida

Agenti ai serviciilor de securitate au tras focuri de arma si au arestat preventiv doi suspecti care au fortat un dispozitiv de control la resedinta presedintelui SUA, Donald Trump, din Mar-a-Lago, in statul Florida, conform Mediafax . Presedintele Donald Trump nu se afla in resedinta in momentul incidentului de securitate, dar urmeaza sa ajunga in Mar-a-Lago peste cateva ore.

Donald Trump: Daca il ascultam pe John Bolton, pana acum Statele Unite s-ar fi aflat in al Saselea Razboi Mondial

Daca fostul consilier pe probleme de securitate nationala ar fi ramas in functie, Statele Unite s-ar fi aflat acum in Saselea Razboi Mondial, a scris, miercuri, presedintele Donald Trump pe pagina sa de.

Donald Trump, la un pas de a fi achitat in dosarul de abuz de putere

Presedintele american Donald Trump ar putea scapa basma curata din procesul care vizeaza destituirea sa.

Donald Trump a semnat noul acord comercial dintre SUA, Canada si Mexic

Presedintele american Donald Trump a semnat, miercuri, noul acord comercial dintre SUA, Canada si Mexic, in cadrul unei ceremonii la Casa Alba la care au participat aproximativ 400 de invitati, dar niciunul dintre democratii care au contribuit la adoptarea acordului.

Donald Trump, dupa acuzatiile lui John Bolton: Daca l-as fi ascultat, eram in al Saselea Razboi Mondial pana acum

Donald Trump s-a dezlantuit miercuri impotriva fostului sau consilier John Bolton, ale carui declaratii complica apelurile presedintelui american de a inchide cat mai rapid procesul sau de destituire printr-o anchetare, fara a mai audia noi martori, scrie AFP.

Harta lui Donald Trump de pe Twitter: Asa ar putea arata un viitor stat al Palestinei

Presedintele SUA a publicat pe contul sau de twitter o harta cu ceea ce ar putea fi viitorul stat Palestina cu capitala in Ierusalimul de Est. Proiectul de pace pentru Orientul Mijlociu al presedintelui american, Donald Trump, prevede anexarea Vaii Iordanului si a coloniilor israeliene din Cisiordania. Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, va cere duminica ministrilor sai sa aprobe anexarea de catre Israel a unor parti din Cisiordania ocupata.

Ce normele de drept international incalca intelegere a Secolului, de 180 de pagini, pentru Orientul Mijlociu semnata de Donald Trump si Benjamin Netanyahu (FOTO, VIDEO)

Marti, presedintele american Donald Trump si-a prezentat asa-numita intelegere a Secolului, menita sa rezolve disputa israeliano-palestiniana. Pactul a fost, insa, perceput negativ de cea mai mare parte a.

Ce normele de drept international incalca intelegerea Secolului, de 180 de pagini, pentru Orientul Mijlociu semnata de Donald Trump si Benjamin Netanyahu (FOTO, VIDEO)

Marti, presedintele american Donald Trump si-a prezentat asa-numita intelegere a Secolului, menita sa rezolve disputa israeliano-palestiniana. Pactul a fost, insa, perceput negativ de cea mai mare parte a.

Incident de securitate la hotelul lui Trump din Florida

Un incident de securitate a avut loc la complexul hotelier de lux pe care presedintele Statelor Unit.

Cum a fost primit planul de pace al lui Donald Trump pentru Orientul Mijlociu de comunitatea internationala

Planul de pace in Orientul Mijlociu al presedintelui Trump, prezentat marti, a fost respins imediat de catre palestinieni si aliatii lor si a fost primit cu circumspectie sau in mod pozitiv in restul lumii, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )