Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALERT - KLAUS IOHANNIS: Am trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALERT - KLAUS IOHANNIS: Am trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi ca a trimis Parlamentului scrisoarea referitoare la temele referendumului din 26 mai. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis a iesit la declaratii. Presedintele a stabilit temele pentru referendum

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut joi, de la ora 14:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Seful statului a anuntat temele pentru referendumul din data de 26 mai. UPDATE / Ce a declarat presedintele Klaus Iohannis: Am transmis Parlamentului scrisoarea referitoare la cele 2 probleme de interes national care vor fi supuse consultarii populare [] .

PSD a avut o prima reactie dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis referitor la temele referendumului

PSD a avut o prima reactie dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis referitor la temele referendumului. Asa cum a anuntat anterior, PSD nu se va pronunta oficial asupra intrebarilor pentru referendum.

Klaus Iohannis, scrisoare catre Parlament. Presedintele ar putea trimite documentul prin care va cere mai multe intrebari la referendum

Klaus Iohannis ar putea trimite miercuri catre Parlament scrisoarea prin care va cere mai multe intrebari la Referendum. Presedintele este obligat sa consulte Parlamentul inainte de referendumul din 26.

KLAUS IOHANNIS: PSD risca sa fragilizeze statutul Romaniei in NATO si UE

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, ieri, un atac dur impotriva PSD si ALDE, in plenul Parlamentului, cu prilejul sedintei solemne in care au fost marcati cei 15 ani de cand tara noastra a devenit membru al NATO. Seful statului a spus ca sunt condamnabile actiunile majoritatii PSD, care, prin asaltul fara precedent in ultimii 30 de ani la adresa statului de drept, risca sa fragilizeze statutul Romaniei in NATO si UE. Domnia sa a precizat ca guvernarea PSD a devenit sinonima cu incapacitatea administrativa si diletantismul si vulnerabilizeaza Roma-nia.

KLAUS IOHANNIS: Vom avea referendum pe 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca a decis sa faca o reconsultare a Parlamentului pentru largirea ariei de cuprindere a referendumului din 26 mai.

Klaus Iohannis, mesaj de campanie in Parlament. Presedintele ataca PSD la sedinta solemna pentru NATO

Sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, la care participa presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, a inceput. Seful statului a fost.

Moment exploziv in razboiul presedinte - Guvern. Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila, fata in fata

00-A inceput sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO. ---------------------- Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se consulte.

Liviu Pop, prima reactie din PSD dupa anuntul presedintelui: Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutiei. Nu mi-e clar daca isi doreste referendum

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat ca presedintele Klaus Iohannis incearca o campanie electorala, la limita Constitutie, in contextul in care seful statului a anuntat ca va adresa Parlamentului o noua.

PENTRU DOMENIUL EDUCATIEI: Presedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul educatiei.

Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis: Era rigid ca un lemn

Klaus Iohannis este pasionat de tenis, iar acesta nu mai este un secret. Doar ca presedintele nu practica acest sport de foarte mult timp, povesteste antrenorul sau. Marius Vecerdea spune ca Iohannis s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )