Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, scrisoare catre Parlament. Presedintele ar putea trimite documentul prin care va cere mai multe intrebari la referendum

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, scrisoare catre Parlament. Presedintele ar putea trimite documentul prin care va cere mai multe intrebari la referendum

Klaus Iohannis ar putea trimite miercuri catre Parlament scrisoarea prin care va cere mai multe intrebari la Referendum. Presedintele este obligat sa consulte Parlamentul inainte de referendumul din 26. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, mesaj de campanie in Parlament. Presedintele ataca PSD la sedinta solemna pentru NATO

Sedinta solemna a Parlamentului dedicata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la NATO, la care participa presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila, a inceput. Seful statului a fost.

Calin Popescu Tariceanu, scrisoare catre Klaus Iohannis. Presedintele Senatului cere demiterea lui Augustin Lazar

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ii transmite o scrisoare deschisa lui Klaus Iohannis prin care ii cere sa ia pozitie publica fata de dezvaluirile din presa conform carora procurorul.

Momente de tensiune la sedinta din Parlament intre liderii coalitiei si presedintele Klaus Iohannis

Au fost momente de tensiune la sedinta din Parlament in ceea ce priveste relatia celor din coalitie cu presedintele Klaus Iohannis. Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu nu l-au intampinat pe.

Ce a facut Liviu Dragnea in timpul discursului lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata.

Ce a facut Klaus Iohannis in timpul discursului lui Liviu Dragnea

Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila sunt fata in fata, in plin razboi pe tema referendumului pe justitiei. Cei treiparticipala sedinta solemna din Parlament dedicata.

Presedintele Klaus Iohannis va sustine de la ora 14.00 o declaratie de presa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 1 aprilie, ora 14:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Este prima declaratie de presa pe care o face presedintele Klaus Iohannis, de la.

PENTRU DOMENIUL EDUCATIEI: Presedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR

Presedintele Klaus Iohannis a trimis astazi, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul educatiei.

Presedintele Klaus Iohannis: Asaltul PSD asupra justitiei nu se mai termina! Voi consulta din nou Parlamentul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va consulta din nou Parlamentulcu privire la declansarea unuireferendum. Vom aveareferendum pe 26 mai. Este un lucru cunoscut ca guvernarea PSD-ista a.

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa la ora 14.00

Presedintele Klaus Iohannis face o declaratie de presa astazi, la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala. Saptamana trecuta, seful statului a anuntat ca va organiza un referendum pe justitie in 24 mai, odata cu alegerile europarlamentare, fiind asteptat sa anunte si intrebarea de pe buletinele de vot.

KLAUS IOHANNIS: PSD risca sa fragilizeze statutul Romaniei in NATO si UE

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, ieri, un atac dur impotriva PSD si ALDE, in plenul Parlamentului, cu prilejul sedintei solemne in care au fost marcati cei 15 ani de cand tara noastra a devenit membru al NATO. Seful statului a spus ca sunt condamnabile actiunile majoritatii PSD, care, prin asaltul fara precedent in ultimii 30 de ani la adresa statului de drept, risca sa fragilizeze statutul Romaniei in NATO si UE. Domnia sa a precizat ca guvernarea PSD a devenit sinonima cu incapacitatea administrativa si diletantismul si vulnerabilizeaza Roma-nia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )