Libnet.ro
UNICEF

17:30

ALERT Municipiul Suceava, in carantina totala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALERT Municipiul Suceava, in carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, luni noaptea, ca municipiul Suceava si 8 comune limitrofe vor intra in carantina totala din cauza raspandirii rapide a coronavirusului. continuă pe Ziarul Bursa

Municipiul Suceava, in carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat, luni noaptea, ca municipiul Suceava si 8 comune limitrofe vor intra in carantina totala din cauza raspandirii rapide a coronavirusului.

VIDEO Municipiul Suceava si alte opt comune din jur intra in carantina totala. Decizia luata prin Ordonanta militara nr 6

Municipiul Suceava si opt comune limitrofe intra in carantina totala, potrivit unei ordonante militare nr. 6) adoptate luni seara si anuntate de ministrul de interne, Marcel Vela.

Carantina totala pentru orasul Suceava. Alte opt comune din judet, izolate de restul lumii

Grupul Comunicare Strategica a anuntat in seara zilei de luni, 30 martie, carantinarea orasului Suceava si a altor opt comune din judet.

VIDEO. Distantarea sociala la tara. Cum respecta carantina totala oamenii din cateva sate din Giurgiu si Teleorman

Am fost duminica in cateva sate din judetele Giurgiu si Teleorman sa vedem cum respecta carantina totala, impusa din cauza pandemiei de coronavirus, oamenii de la tara.

CFR Calatori anuleaza mai multe trenuri catre municipiul Suceava in urma instituirii carantinei

CFR Calatori a anulat si a modificat circulatia mai multor trenuri care circulau inspre si dinspre municipiul Suceava, in urma instituirii carantinei de catre Guvern, informeaza marti CFR Calatori.

VIDEO Coronavirus in Romania - 2.109 cazuri de imbolnavire, din care 593 in Suceava Se instituie carantina in municipiul Suceava si in 6 comune

109 cazuri de imbolnavire cu coronavirus au fost confirmate in Romania, din care 593 la Suceava, astfel ca in municipiul Suceava si in mai multe localitati limitrofe se instituie carantina.

Ordonanta militara numarul 6 cui i se adreseaza si ce restrictii prevede. Suceava, in carantina totala

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul MAI, Marcel vela a prezentat Ordonanta militara numarul 6, care prevede masuri speciale in ceea ce priveste carantinarea municipiului Suceava si a localitatilor limitrofe. Totodata, in preleabil, Bogdan Despescu a prezentat Ordonanta numarul 5, care a prelungit practic suspendarea mai multoer zboruri spre si dinspre Spania .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )