Libnet.ro
UNICEF

15:30

CFR Calatori anuleaza mai multe trenuri catre municipiul Suceava in urma instituirii carantinei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR Calatori anuleaza mai multe trenuri catre municipiul Suceava in urma instituirii carantinei

CFR Calatori a anulat si a modificat circulatia mai multor trenuri care circulau inspre si dinspre municipiul Suceava, in urma instituirii carantinei de catre Guvern, informeaza marti CFR Calatori. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus |CFR Calatori suspenda 100 de trenuri si introduce 11, pentru navetisti si angajati

Un numar de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulatie zilnica, pentru a veni in sprijinul navetistilor si a angajatilor companiilor cu program decalat, in timp ce alte 100 de trenuri vor fi suspendate temporar, etapizat, incepand cu data.

CFR Calatori anuleaza o serie de trenuri in zona Suceava, altele au traseul scurtat

Ca urmare a instituirii carantinei in zona Suceava, CFR Calatori anunta anularea a aproximativ 20 de trenuri, in timp ce trenurile de lung parcurs au traseul scurtat. Zilnic circula spre Suceava, din marile orase Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Galati) un numar de 7 trenuri de lung parcurs, pe sens. Astfel anumite trenuri care aveau ca statie finala Suceava, vor opri in statii care preced zona carantinata, iar altele vor fi rerutate sau suspendate pe durata instituirii carantinei.

CFR Calatori introduce 11 trenuri suplimentare pentru orele de varf, dar suspenda 100 de trenuri de weekend

CFR Calatori anunta ca a introdus un numar de 11 trenuri cu circulatie zilnica, pentru a veni in sprijinul navetistilor si a angajatilor companiilor cu program decalat. Pe de alta parte un numar de 100 de.

Trenurile spre si dinspre Suceava nu au fost anulate. CFR Calatori, anunt important dupa instituirea carantinei totale

Trenurile spre si dinspre Suceava nu au fost inca anulate, a anuntat, marti, CFR Calatori.

Se inchid parcurile din Bucuresti, incepand cu 28 martie. Ce se intampla cu mai multe hoteluri din Capitala

Toate parcurile din Bucuresti se inchid incepand cu 28 martie 2020. Este o masura suplimentara pe care municipalitatea o ia pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19. Mai multe hoteluri din Capitala vor fi puse la dispozitia medicilor. Se inchid parcurile din Bucuresti, din 28 martie Bilantul actual al epidemiei din Romania este de 1.

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pent.

Lucrezi in mai multe locuri si intri in concediu de carantina? Primesti indemnizatie de la toti angajatorii

Persoanele care intra in concediu de carantina precum si in alte cateva tipuri de concedii) si lucreaza in mai multe locuri, beneficiaza de indemnizatie de la toti angajatorii, indiferent de indeplinirea conditiei stagiului de cotizare.

Marinar amenintat cu moartea de hoti. Infractorii au furat cateva zeci de litri de solutie dezinfectanta si mai multe sticle de bauturade pe un ponton de acostare

Doi barbati au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea dupa ce au patruns prin efractie pe un ponton de acostare aferent celui mai mare spargator de gheata din flota Romaniei si au furat mai multe bunuri, iar dupa ce au fost surprinsi de un marinar, l-au amenintat pentru a trece sub tacere cele intamplate.

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de sindicate.

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )