Libnet.ro
UNICEF

08:15

ALERTA: Acesta este unul dintre cele mai TOXICE produse de post de pe piata!

B1 B1,
ALERTA: Acesta este unul dintre cele mai TOXICE produse de post de pe piata!

Vesti ingrijoratoare in plin post al Craciunului. Mai mult de jumatate din produsele tip pate vegetalpasta vegetala au 7 aditivi sau chiar mai multi, potrivit unui studiu realizat de Infocons, se arata. continuă pe B1

Victor Costache, unul dintre cei mai bogati ministri ai Guvernului Orban: Ce avere are chirurgul care a operat peste 10 ani in spitale din strainatate

Victor Costache, actualul ministru al Sanatatii, de profesie medic chirurg, este unul dintre cei mai bogati membri ai cabinetului Ludovic Orban. Victor Costache, care a lucrat peste 10 ani in spitale din strainatate, iar apoi s-a intors in tara ca sef al Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara si Toracica si ulterior director medical al clinicii private Polisano din Sibiu, are, impreuna cu sotia sa, 3 case, un apartament, doua autoturisme si o motocicleta, 4 terenuri in intravilan si doua terenuri agricole, dar si bani in conturi.

Stirile ProTV: Dezvaluiri, dupa 15 ani, despre una dintre cele mai importante privatizari din Romania

Unul dintre cei mai cunoscuti si controversati oameni de afaceri din Romania, magnatul Ovidiu Tender, a dezvaluit intr-un interviu acordat in exclusivitate corespondentului Pro TV Cosmin Savu detalii despre privatizarea din 2004 a companiei Petrom.

FOTO VIDEO Unul dintre cele mai frumoase patinoare din tara se afla in centrul istoric al Timisoarei

Pentru noul sezon de iarna, patinoarul din Piata Libertatii a fost marit de la 600 la 1. 000 de metri patrati. Acesta va fi deschis pana in 1 martie 2019.

Vesti bune pentru romani! Wizz Air lanseaza zboruri catre doua dintre cele mai cautate destinatii

Vesti bune pentru romani. Din iulie 2020, Wizz Air va lansa si doua noi rute din Bucuresti, respectiv catre Praga, in Cehia, si Sevilla, in Spania, care este, de altfel, singura conexiune intre Bucuresti si.

Laura Bretan, moment artistic unic in platoul Antena 3, de Ziua Nationala. A cantat una dintre cele mai cunoscute melodii din folclorul romanesc

Laura Bretan a revenit in platoul Antena 3 pentru un alt moment artistic exceptional, care a transmis foarte multa emotie. Artista a ales sa interpreteze de Ziua Nationala una dintre cele mai cunoscute.

Una dintre cele mai populare sonerii smart din lume este vulnerabila la atacurile hackerilor, avertizeaza Bitdefender

O vulnerabilitate de securitate prezenta in soneriile inteligente Ring Video Doorbell Pro, produse si comercializate de catre magazinul online Amazon, ar fi permis atacatorilor aflati in preajma acestora sa intercepteze datele de acces la reteaua wi-fi si deci la toate dispozitivele conectate din locuinta, arata o cercetare recenta a specialistilor in securitate informatica de la Bitdefender.

webPR: Dumitru Budrala, decorat de Presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler, una dintre cele mai importante distinctii acordate de statul roman

Ceremonia a avut loc vineri, 29 noiembrie 2019, la Palatul Cotroceni, si a facut parte din seria de manifestari ocazionate de Ziua Nationala a Romaniei.

Returnarea produselor cumparate de Black Friday, prelungita cu 9 luni de una dintre cele mai cunoscute companii

Imbunatatirea serviciilor de retur este sincronizata cu sezonul premergator Craciunului, pentru a elimina teama clientilor de a cumpara obiecte ce nu corespund asteptarilor lor, a informat compania, precizand ca perioada de returnare a marfurilor a fost prelungita de la 90 la 365 de zile.

Simona Halep, lectie de stil si eleganta atunci cand nu este pe terenul de tenis. Cele mai tari tinute din 2019 FOTO

Simona Halep a impresionat iubitorii sportului alb prin stilul de joc si spiritul de lupta, dar cand a avut ocazia a oferit si lectii de stil si eleganta. S-a intamplat la evenimentele publice la care a participat, cand a ales sa poarte tinute care au intors toate privirile. Simona Halep distrugatoare pe terenul de .

Business report: Ritm alarmant de crestere a pretului pentru firme. La consumatorii casnici avem intre cele mai mici preturi in UE; Cate apartamente se vor livra in Bucuresti si in marile orase in 2019 si 2020

Unul dintre fondatorii Netflix dezvaluie cele opt reguli esentiale pentru succes pe care le-a primit de la tatal sau. Fa cu cel putin 10% mai mult decat ti se cere. Cum va creste stocarea energiei electrice in anii viitori la nivel global si cum sta Romania la acest capitol. Stocarea energiei electrice este una dintre noile tendinte.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )