Libnet.ro
UNICEF

21:30

Una dintre cele mai populare sonerii smart din lume este vulnerabila la atacurile hackerilor, avertizeaza Bitdefender

Hotnews Hotnews,
 Una dintre cele mai populare sonerii smart din lume este vulnerabila la atacurile hackerilor, avertizeaza Bitdefender

O vulnerabilitate de securitate prezenta in soneriile inteligente Ring Video Doorbell Pro, produse si comercializate de catre magazinul online Amazon, ar fi permis atacatorilor aflati in preajma acestora sa intercepteze datele de acces la reteaua wi-fi si deci la toate dispozitivele conectate din locuinta, arata o cercetare recenta a specialistilor in securitate informatica de la Bitdefender. continuă pe Hotnews

Laura Bretan, moment artistic unic in platoul Antena 3, de Ziua Nationala. A cantat una dintre cele mai cunoscute melodii din folclorul romanesc

Laura Bretan a revenit in platoul Antena 3 pentru un alt moment artistic exceptional, care a transmis foarte multa emotie. Artista a ales sa interpreteze de Ziua Nationala una dintre cele mai cunoscute.

LACRIMI in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CARNECI! Detalii despre BOALA TERIBILA

Maria Carneci este una dintre cele mai populare cantarete de muzica populara din Romania! BOMBA iN CAZUL ELODIA! AU VAZUT-O PE STRADA! DOAMNE, CAT DE MULT S-A SCHIMBAT! DETALII DE ULTIM MOMENT Putini.

Nor enorm pe cerul Capitalei. Morning glory este considerat drept unul dintre cele mai rare fenomene meteo din lume (VIDEO)

Fenomen rar, dar si inspaimantator in Capitala. Pe cer a aparut brusc un nor de dimensiuni impresionante pe care oamenii l-au confundat, initial, cu un val urias. Norul a acoperit treptat mai multe zone din.

Incendiu devastator la Navodari: Una dintre cele mai mari pescarii de pe litoral a fost cuprinsa de flacari (VIDEO)

Incendiu devastator luni dimineata in Navodari. Una dintre cele mai mari pescarii de pe litoral a fost cuprinsa de flacari, informeaza B1 TV. Focul a mistuit tot ce i-a stat in cale, anexe, barci, dar si.

Romania se pregateste de meciul anului 2020: Tricolorii vor juca pe una dintre cele mai prestigioase arene ale lumii

Indiferent de ce va face in barajele pentru Euro 2020, Romania va avea o partida de sapte stele in vara anului viitor.

De ce ajung unii oameni la finalul vietii tristi si plini de amaraciune. Dezvoltarea personalitatii, conform discipolului mai putin cunoscut al lui Freud

Erik Erikson, psiholog care a dezvoltat una dintre cele mai populare si influente teorii ale dezvoltarii personalitatii, a sustinut ca oamenii trec prin 8 etape de transformare, iar modul in care gestioneaza conflictele specifice fiecarei varste determina satisfactia pe care o au in viata si calitatea relatiilor cu ceilalti.

Care au fost cele mai bune aplicatii si jocuri de mobil in 2019, dar cele mai populare

Chiar daca ti-ai facut un obicei din a descarca semnificativ mai putine aplicatii decat in urma cu cativa ani, clasamentul Apple cu cele mai bune aplicatii iti arata ca sunt create.

Cele mai agresive rase de pisici. Felinele care pot deveni periculoase in preajma copiilor

Putine animale au reusit sa-si gaseasca un loc in sufletul oamenilor asa cum au izbutit pisicile. Nu intamplator, alaturi de caini, sunt printre cele mai populare animale de companie.

Mai e o saptamana pana la concertul DeepPurplede pe 10 decembrie, la BT Arena din Cluj.Regulament si acces public

Intr-o saptamana, legendara trupa DeepPurple, una dintre cele mai reprezentative trupe rock si supranumita cea mai zgomotoasa trupa din lume, se intoarce in Romania, la Cluj Napoca. Trupa canadiana Monster Truck va deschide concertul de pe 10 decembrie, de la BT Arena.

Cea mai moderna parcare publica din Capitala, inaugurata la Piata Sudului. Primarul Daniel Baluta, despre investitia ultramoderna: Sectorul 4 a reusit o premiera in administratia publica locala (VIDEO)

Cea mai moderna parcare publica din Capitala a fost inaugurata in Sectorul 4! Aceasta a fost amenajata intr-una dintre cele mai aglomerate zone din Bucuresti, la intersectia Soselei Berceni cu Oltenitei,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )