Libnet.ro
UNICEF

19:45

ALERTA pe Aeroportul Otopeni! Curse redirectionate din cauza CONDITIILOR METEO

B1 B1,
ALERTA pe Aeroportul Otopeni! Curse redirectionate din cauza CONDITIILOR METEO

Alerta pe Aeroportul Otopeni, luni, din cauza conditiilor meteo! Din cauza vantului puternic, o cursa Lufthansa ce urma sa aterizeze a fost redirectionata spre Sofia, anunta Digi 24. Cursa facea. continuă pe B1

Un avion Lufthansa care trebuia sa aterizeze la Bucuresti a fost trimis la Sofia din cauza furtunii

Un avion al companiei Lufthansa, care decolase de la Munchen si trebuia sa aterizeze pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, a fost redirectionat catre aeroportul din Sofia din cauza furtunii de la Bucuresti.

Semnal de alarma. inca un roman a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor ajunge la 32. Aproape 300 de cazuri noi, doar saptamana aceasta. Explicatia DSP Dolj

O persoana de 29 de ani, din judetul Dolj, a murit din cauza rujeolei, numarul deceselor din cauza acestei boili ajungand la 32, de la debutul epidemiei.

Semnal de alarma. inca un roman a murit din cauza rujeolei. Numarul deceselor ajunge la 32. Aproape 300 de cazuri noi, doar saptamana aceasta

O persoana de 29 de ani, din judetul Dolj, a murit din cauza rujeolei, numarul deceselor din cauza acestei boili ajungand la 32, de la debutul epidemiei.

O femeie s-a accidentat pe munte din cauza incaltarilor necorespunzatoare (FOTO)

O femeie de 62 de ani s-a accidentat grav pe munte din cauza ca purta incaltari necorespunzatoare, de mers pe strada. A fost nevoie de interventia salvamontistilor brasoveni. Echipa Serviciului.

Trafic ingreunat pe A1 spre Bucuresti, din cauza a doua accidente rutiere

Circulatia rutiera se desfasoara ingreunat duminica seara pe autostrada A1, la circa 20 de kilometri de intrarea in Bucuresti dinspre Pitesti, din cauza a doua accidente produse la aproximativ un ki.

Trafic ingreunat pe A1 spre Bucuresti, din cauza a doua accidente rutiere

Circulatia rutiera se desfasoara ingreunat duminica seara pe autostrada A1, la circa 20 de kilometri de intrarea in Bucuresti dinspre Pitesti, din cauza a doua accidente produse la aproximativ un kilometru distanta unul de altul.

DN 1A, partial deblocat. Drumul a fost necirculabil intre Maneciu si Cheia din cauza aluviunilor

Update: DN1 A, care a fost blocat timp de doua ore intre Maneciu si Cheia din cauza aluviunilor aduse de o ploaie torentiala, a fost partial deblocat, circulatia autoturismelor fiind reluata pe un sens de.

DN 1A, blocat intre Maneciu si Cheia din cauza aluviunilor

DN 1A este blocat intre Maneciu si Cheia, pe o portiune de noua km, din cauza aluviunilor scurse de pe versanti in urma unei ploi torentiale, iar CNAIR face eforturi sa redeschida circulatia.

DEZASTRU in Prahova: DN 1A, BLOCAT intre Maneciu si Cheia din cauza aluviunilor (FOTO)

Drumul national 1A este blocat, duminica dupa-amiaza, intre Maneciu si Cheia, din cauza aluviunilor si a pomilor cazuti pe carosabil in urma unei ploi torentiale, anunta Agerpres. Potrivit.

DN 1A, blocat intre Maneciu si Cheia din cauza aluviunilor si a copacilor cazuti in urma unei ploi

Drumul national 1A este blocat, duminica dupa-amiaza, intre Maneciu si Cheia, din cauza aluviunilor si a copacilor cazuti pe carosabil in urma unei ploi torentiale, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )