Libnet.ro
UNICEF

08:16

Alerta pe Aeroportul Otopeni: 8 studenti romani vin din China

B1 B1,
Alerta pe Aeroportul Otopeni: 8 studenti romani vin din China

Masuri speciale pe Aeroportul Otopeni, miercuri, la sosirea in tara a opt studenti romani in China,tara din care a plecat noul coronavirus. Potrivit procedurii, studentii vor cobori ultimii din avion. continuă pe B1

Ministrul Sanatatii anunta masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului: Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Pe aeroporturile internationale s-a creat o linie de acces pentru pasagerii care vin din China, dar si pentru cetatenii chinezi. Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China De acum cateva zile s-a creat .

Alerta in tara: 25 de romani se intorc din China, focarul gripei. Masuri speciale pe aeroport

Alerta de cod rosu in tara, marti, in ziua in care 25 de romani se intorc din China, zona-zero de risc in ce priveste coronavirusul.

Fostul director ANPC Horia Constantinescu vrea sa verifice toate importurile din China: Daca eu stranut intr-o punga si jucaria ajunge la un copil? Medicul Alexandru Rafila: Virusul nu rezista decat 24 de ore, nu este nevoie de aceste verificari

EXCLUSIV ONLINE Fostul sef ANPC Horia Constantinescu solicita verificarea la vama a tuturor produselor care vin din China pentru a se depista daca nu sunt purtatoare de virus. Autoritatea Nationala pentru.

Dolj: De teama coronavirusului, angajatii Postei cer masti si manusi pentru manevrarea coletelor din China

Angajatii Postei Romane care lucreaza la oficiile din Dolj se tem ca virusul care a facut deja sute de victime ar putea ajunge la ei, prin coletele care vin din China, relateaza Mediafax. Lucratorii au cerut conducerii companiei masti si manusi.

Masuri unice pe Aeroportul Otopeni. Ce se intamplat la sosirea a 25 de romani din China

Virusul, care a imbolnavit mai mult de 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Masuri unice pe Aeroportul Otopeni Imediat dupa declansarea crizei, Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni .

Masuri unice pe Aeroportul Otopeni. Ce se intampla la sosirea a 25 de romani din China

Virusul, care a imbolnavit mai mult de 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Masuri unice pe Aeroportul Otopeni Imediat dupa declansarea crizei, Ministrul Sanatatii, Victor Costache, anunta masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni .

Noul virus din China: Trei romani se afla in Hubei, iar starea lor de sanatate este buna. Alti 120 sunt in Hong Kong si 70 in Macao - MAE

Trei cetateni romani se afla in prezent in provincia Hubei din China - epicentrul noului coronavirus care a ucis peste 80 de oameni -, iar starea lor de sanatate este buna, potrivit Ministerului roman de Externe. Institutia anunta ca alti 120 de romani se afla in Hong Kong, iar 70 in Macao. in China se afla si aproximativ 40 de studenti romani.

Studentii romani povestesc experienta din China: Este o panica generala destul de mare. Te trezesti dintr-o data cu orasul parasit!

Autoritatile au pregatit masuri speciale pentru cei opt studenti romani care s-au intors din China. Tinerii au povestit marcati experienta traita in China din momentul izbucnirii epidemiei si pana la imbarcarea spre tara. Panica a pus stapanire pe orasele din China. Pana la acest moment au murir 132 de oameni, iar sase mii de oameni diagnosticati cu virusul ucigas.

Alerta in tara: 25 de romani s-au intors din China, focarul gripei. Masuri speciale pe aeroport

Alerta de cod rosu in tara, marti, in ziua in care 25 de romani s-au intors din China, zona-zero de risc in ce priveste coronavirusul.

Medicii sunt in alerta: Virusul gripal din China se poate transmite chiar si printr-o strangere de mana

Virusul ucigas din China este mai contagios decat se asteptau specialistii in cel mai sumbru scenariu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )