Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicii sunt in alerta: Virusul gripal din China se poate transmite chiar si printr-o strangere de mana

Antena3 Antena3,
Medicii sunt in alerta: Virusul gripal din China se poate transmite chiar si printr-o strangere de mana

Virusul ucigas din China este mai contagios decat se asteptau specialistii in cel mai sumbru scenariu. continuă pe Antena3

Semnal transmis de medici: Virusul gripal din China se poate transmite chiar si printr-o strangere de mana

Specialistii avertizeaza ca virusul gripal din China a suferit mutatii si se poate transmite chiar si printr-o strangere de mana, iar cercetatorii chinezi lucreaza deja la crearea unui vaccin.

OMS in alerta. Virusul ucigas din China face ravagii: sapte orase izolate, festivitatile de Anul Nou, anulate

Sunt dezbateri de amploare la nivel mondial, dupa ce noul virus ucigas a inchis sapte orase in China.

Virusul ucigas din China ar fi aparut dupa ce oamenii au mancat supa de liliac - VIDEO

Una dintre posibilele cauze ale aparitiei virusului cu coroana coronavirus), care a ucis deja 26 de oameni, este faptul ca in unele zone din China s-ar consuma supa de liliac, un preparat popular in orasul Wuhan.

OMS in alerta: Virusul ucigasdin China a ajuns in Europa. 10 orase inchise, 25 de morti si 830 infectati cu coronavirus

Sunt dezbateri de amploare la nivel mondial, dupa ce noul virus ucigas a inchis 10 orase in China.

Virusul UCIGAS din China. Seful OMS a sosit la Beijing. Mongolia si-a iNCHIS granitele Japonia si Franta isi repatriaza cetatenii

Creste bilantul deceselor provocate de coronavirus: Peste 80 de oameni au murit in China si peste 2. 700 sunt infectati. De asemenea, virusul ucigasa trecut granita si chiar oceanul. Vezi AICI harta.

Pas crucial pentru oprirea epidemiei cu virusul mortal din China! Un test de depistare precoce a coronavirusului este disponibil deja in Franta

Autoritatile franceze au anuntat ca au dezvoltat un test de depistare precoce a noului coronavirus ce este deja disponibil in Paris si Lyon, iar de saptamana viitoare va ajunge si la celelalte spitale publice.

Vaccin pentru coronavirus. Oficialii din China tocmai au facut anuntul oficial

Virusul, care a imbolnavit cel putin 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Autoritatile romane au intrat in alerta! Vaccin pentru coronavirus China este in carantina, lucru care a inceput sa sperie pe toata lumea. Virusul se raspandeste extrem .

Fostul director ANPC Horia Constantinescu vrea sa verifice toate importurile din China: Daca eu stranut intr-o punga si jucaria ajunge la un copil? Medicul Alexandru Rafila: Virusul nu rezista decat 24 de ore, nu este nevoie de aceste verificari

EXCLUSIV ONLINE Fostul sef ANPC Horia Constantinescu solicita verificarea la vama a tuturor produselor care vin din China pentru a se depista daca nu sunt purtatoare de virus. Autoritatea Nationala pentru.

Virusul misterios din China. Numarul mortilor a crescut la 80. Cetatenii straini, in asteptarea evacuarii

Numarul victimelor epidemiei de pneumonie virala din China a crescut la 80 iar 2. 744 de cazuri au fost confirmate in tara, in timp ce Franta si Statele Unite se pregatesc de evacuarea cetatenilor lor din zona de carantina, informeaza AFP.

Noul virus din China: Trei romani se afla in Hubei, iar starea lor de sanatate este buna. Alti 120 sunt in Hong Kong si 70 in Macao - MAE

Trei cetateni romani se afla in prezent in provincia Hubei din China - epicentrul noului coronavirus care a ucis peste 80 de oameni -, iar starea lor de sanatate este buna, potrivit Ministerului roman de Externe. Institutia anunta ca alti 120 de romani se afla in Hong Kong, iar 70 in Macao. in China se afla si aproximativ 40 de studenti romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )