Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alerta in Alba! Iulian are opt ani, a plecat de la scoala luni si nu a mai ajuns acasa

Antena3 Antena3,
Alerta in Alba! Iulian are opt ani, a plecat de la scoala luni si nu a mai ajuns acasa

Politistii din Alba cauta un minor de 8 ani care a carui disparitie a fost semnalata luni seara, 23 septembrie. Persoanele care detin informatii care sa ajute la gasirea acestuia sunt rugate sa anunte cea. continuă pe Antena3

UPDATE Alerta in Alba: un baiat de 8 ani a plecat de la scoala si nu a mai ajuns acasa. Copilul a fost gasit

Politistii din Alba cauta un minor de 8 ani care a carui disparitie a fost semnalata luni seara, 23 septembrie. Persoanele care detin informatii care sa ajute la gasirea acestuia sunt rugate sa anunte cea mai apropiata unitate de politie sau sa sune la 112.

Alerta in Dambovita! Adriana are 11 ani si a disparut, fara urma, in timp ce se intorcea de la scoala. Copila este cautata cu dronele si elicopterul

UPDATE Adriana, copila din judetul Damvobita care a disparut in timp ce se intorcea de la scoala,este cautata cu drone si cu un elicopter. Jandarmii au mers in curtea parintilor pentru a ridica.

Alerta in Bucuresti! Roberta are 11 ani si de miercuri nu s-a mai intors acasa. Parintii sunt disperati

Politia Capitalei solicita sprijinul cetatenilor in vederea depistarii unei minore care miercurea trecuta a plecat de pe raza Sectorului 3 si nu a revenit pana in prezent. Conform unui comunicat de presa.

Lorena are 18 ani si a disparut de acasa fara urma. Familia o cauta cu disperare

Lorena Bene, o adolescenta in varsta de 18 ani, din Arad, a disparut de acasa, iar parintii ei sunt disperati si au solicitat ajutorul politiei pentru a o gasi. Tanara are urmatoarele semnalmente: 1,73.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )