Libnet.ro
UNICEF

20:00

ALERTA ALIMENTARA in Romania ! ZECI DE PERSOANE au ajuns la spital, dupa ce au consumat SHAORMA

B1 B1,
ALERTA ALIMENTARA in Romania ! ZECI DE PERSOANE au ajuns la spital, dupa ce au consumat SHAORMA

Zeci de persoane, copii si adulti, au ajuns la spital, dupa ce au consumat alimente de la o shaormerie din Iasi. De vina ar fi, din primele date, maioneza. 38 de persoane sunt internate la Spitalul de Boli. continuă pe B1

VIDEO Inna a ajuns la spital dupa ce scena pe care cnta s-a prabusit, n timpul unui concert la Istanbul

Inna a ajuns la spital dupa ce scena din Istanbul pe care canta s-a prabusit, artista din Romania facand publica o imagine in care apare cu picioarele bandajate, relateaza Mediafax. Cantareata si-a asigurat fanii ca se simte bine.

Iasi: Aproximativ 40 de persoane au ajuns la spital dupa ce au mancat shaorma intr-un restaurant

Aproximativ 40 de persoane au ajuns, miercuri, la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce au consumat shaorma in acelasi local din oras. Astfel, mai multi tineri care au mancat shaorma in acelasi.

VIDEO Accident in Buzau, surprins de o camera de supraveghere. Doua persoane au ajuns la spital

Un accident rutier in care sunt implicate doua autoturisme s-a produs miercuri pe strada Garlasi din municipiul Buzau. Mai multe victime au fost preluate de ambulante si transportate la spital. Doua autoturisme, un Opel si o Toyota, au fost distruse intr-un impact produs pe fondul neacordarii de prioritate.

Caru' cu vedete: Aproape goala! Cine e vedeta care a aparut asa la o petrecere, la Cannes; Inna a ajuns la spital dupa ce scena pe care cnta s-a prabusit; Dan Bittman si povestea nudului furat de la el din casa, recuperat dupa multi ani

Planul secret al lui Moni si al lui Iri pentru Irinuca. Decizia i-ar putea schimba viata. in vara lui 2016, Irinel Columbeanu 60 de ani) avea sa faca pentru prima oara cunostinta cu. Tily Niculae, dezvaluiri despre sotul ei: Era impreuna cu Raluca Lazarut. L-am intrebat direct. Tily Niculae se iubeste de mai bine de 12 ani cu sotul ei, Dragos Popescu, si a povestit cum.

Un politist a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de un om al strazii

Un politist din Buzau a ajuns la spital dupa ce, in timp ce legitima doi cersetori, a primit de la unul dintre acestia un pumn in barbie atat de puternic incat a avut nevoie de cinci copci. Incidentul s-a.

Inna a ajuns la spital dupa ce scena pe care canta s-a prabusit, in timpul concertului din Istanbul - VIDEO

Inna a ajuns la spital dupa ce scena din Istanbul pe care canta s-a prabusit. Ulterior, Inna a postat un mesaj pe retelele de socializare, prin care si-a asigurat fanii ca se simte bine si ca isi va.

VIDEO Inna a ajuns la spital dupa ce scena pe care canta s-a prabusit. Imaginea si mesajul transmise de cantareata

Inna 31 de ani) a ajuns la spital dupa ce scena pe care canta s-a prabusit. Cantareata a facut publica o imagine in care apare cu picioarele bandajate si si-a asigurat fanii ca se simte bine si isi va continua turneul pe care il sustine in Turcia.

Incident socant in Constanta. Un copil de doi ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce a cazut de la etajul patru al unui bloc

Un baiat de doi ani, din Constanta, a ajuns la spital, miercuri dimineata, dupa ce a cazut in gol de la etajul patru al imobilului unde locuieste, informeaza purtatorul de cuvant al Serviciului de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3267 seconds )