Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alerta ANM! 19 judete sub Cod portocaliu de furtuni. Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Antena3 Antena3,
Alerta ANM! 19 judete sub Cod portocaliu de furtuni. Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis miercuri avertizari Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea, valabile pana joi seara, ora 21. in intervalul mentionat vor fi averse torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina. 19 judete sunt vizate astazi de furtuni. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de furtuni in 10 judete. ANM a emis si doua avertizari cod galben HARTA

Meteorologii au emis marti dimineata o avertizare cod portocaliu de furtuni ce vizeaza vestul tarii. Totodata, de la ora 12:00, mare parte din tara va fi sub cod galben de vreme instabila.

Prapad in Romania. Avertizari meteo de cod galben si cod portocaliu

Meteoologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au lansat avertizari de tip Cod Portocaliu si Galben pentru urmatoarea perioada. Avertizarile vor aduce prapad in tara noastra, vor fi ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice, vijelii, precum si caderi de grindina. Prapad in tara noastra. Avertizari meteo de cod galben si cod portocaliu in urmatoarele ore Meteorologii ANM .

Avertizare ANM: Cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii in 19 judete din tara (FOTO)

Meteorologii au emis o avertizare de tip cod portocaliu pentru 19 judete din Romania. Aici vremea va fi instabila pe toata durata zilei, se vor semnala averse si descarcari electrice, ploi torentiale si.

Cod portocaliu de furtuni in aproape jumatate din tara, pana miercuri dupa-amiaza. Instabilitate atmosferica in majoritatea regiunilor, pana joi seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, doua avertizari de tip Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea, care sunt valabile pana miercuri dupa-amiaza in mai multe zone din tara. Cu.

Cod portocaliu de furtuni, pentru mai multe localitati

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de fur.

Alerta ANM! Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea! Unde vor lovi furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de ploi puternice, vijelii si grindina, valabila de marti, ora 18. 00, pana miercuri, ora 13. De asemenea, ANM a emis si doua alerte Cod galben de ploi.

Cod portocaliu de seceta hidrologica in R. Moldova

Pe bazinul inferior al raului Raut, Bac, Botna, Cogalnic, Ialpug si Cahul seceta hidrologica a ajuns la nivelul codului portocaliu. Avertizarea este emisa de Serviciul Hidrometeorologic de Stat pentru perioada 18-26 august, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )