Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cod portocaliu de furtuni in aproape jumatate din tara, pana miercuri dupa-amiaza. Instabilitate atmosferica in majoritatea regiunilor, pana joi seara

B1 B1,
Cod portocaliu de furtuni in aproape jumatate din tara, pana miercuri dupa-amiaza. Instabilitate atmosferica in majoritatea regiunilor, pana joi seara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, doua avertizari de tip Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea, care sunt valabile pana miercuri dupa-amiaza in mai multe zone din tara. Cu. continuă pe B1

Cod portocaliu de furtuni in 10 judete. ANM a emis si doua avertizari cod galben HARTA

Meteorologii au emis marti dimineata o avertizare cod portocaliu de furtuni ce vizeaza vestul tarii. Totodata, de la ora 12:00, mare parte din tara va fi sub cod galben de vreme instabila.

Cod portocaliu de furtuni, pentru mai multe localitati

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari nowcasting Cod portocaliu de fur.

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

Alerta ANM! Cod portocaliu si Cod galben de vreme rea! Unde vor lovi furtunile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare Cod portocaliu de ploi puternice, vijelii si grindina, valabila de marti, ora 18. 00, pana miercuri, ora 13. De asemenea, ANM a emis si doua alerte Cod galben de ploi.

Filipine: Aproape jumatate dintre adulti au ramas fara locuri de munca din cauza pandemiei

Aproape jumatate dintre adultii filipinezi, circa 27,3 milioane, sunt someri ca urmare a gravei crize economice declansate de pandemia de coronavirus.

Protest fara precedent in Romania: toate barurile si restaurantele din tara se inchid

Reprezentantii asociatiilor care reprezinta barurile si restaurantele din Romania au decis sa organizeze un protest fara precedent. Toate localurile din tara vor fi.

Omul care a donat statului roman singurele aparate de recoltare de plasma din tara denunta cele 5 aberatii din metodologia de colectare a plasmei: Donatorul trebuie sa isi faca teste medicale pe cheltuiala proprie

Noul Ordin al Ministerului Sanatatii privind colectarea de plasma de la fosti pacienti vindecati de coronavirus, care a intrat in vigoare saptamana trecuta, nu rezolva problemele, ba chiar inrautateste lucrurile, afirma Florin Hozoc, directorul Besmax Pharma Distribution, firma care a donat statului roman singurele 18 aparate de recoltare de plasma din tara. Florin Hozoc spune ca a identificat in noua metodologie 5 aberatii care sunt departe de ideea de colectare si administrare eficienta a plasmei convalescente si de solutiile corecte, europene pe acest subiect.

Anunt fara precedent facut de Lidl Romania. Nemtii vor spulbera tot pe piata din tara noastra

Nemtii de la Lidl au ambitii mari! Conducerea lantului de magazine vrea sa ajunga pe primul loc in Romania, in ceea ce priveste comertul local! in prezent, lantul de magazine se afla pe locul 3, la o distanta de 2 miliarde de lei de locul 1, ocupat de fratii de la Kaufland. Lidl vrea sa .

Cod portocaliu de seceta hidrologica in R. Moldova

Pe bazinul inferior al raului Raut, Bac, Botna, Cogalnic, Ialpug si Cahul seceta hidrologica a ajuns la nivelul codului portocaliu. Avertizarea este emisa de Serviciul Hidrometeorologic de Stat pentru perioada 18-26 august, transmite IPN.

Cod galben de inundatii pe mai multe rauri din tara, in urmatoarele ore. Despre ce zone este vorba

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a anuntat, luni, ca o serie derauri din judetele Maramures si Satu Mare se afla, in urmatoarele ore, sub o atentionare de tip Cod.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )