Libnet.ro
UNICEF

17:16

Alerta de la ANM! Cod galben de canicula in sudul si estul tarii

Antena3 Antena3,
Alerta de la ANM! Cod galben de canicula in sudul si estul tarii

Prognoza meteo ANM. Meteorologii au emis, marti, o avertizare Cod galben de canicula si disconfort termic pentru estul si sudul tarii. continuă pe Antena3

Alerta meteo ANM. Cod galben de ceata in Romania. Ce judete sunt vizate. Atentie, soferi!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua alerta meteo! Este cod galben de ceata in Romania. Care sunt zonele afectate?! ANM: Cod galben de ceata in Romania A fost emis un cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara, inclusiv pentru Capitala, avertizeaza cei de la Administratia Nationala de Meteorologie. Drept urmare, .

Sudul tarii, sub cod galben de canicula. Se anunta 38 de grade in Lunca Dunarii

Meteorologii au emis, pentru luni, cod galben de canicula si disconfort termic in sudul, estul si local in vestul tarii. incepand din cursul noptii de luni spre marti, va fi cod galben de ploi torentiale, cu descarcari electrice, vijelii si grindina, in Banat, Crisana, Maramures, cea mai mare parte a Transilvaniei si local la munte.

Cod galben de ploi torentiale, vant puternic si vijelii in vest si centru in sud si est este cod galben de canicula si disconfort termic

Meteorologii au emis Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina, valabil pana in noaptea de marti spre miercuri, in Banat, Crisana, Maramures, cea mai mare parte a Transilvaniei si local la munte. in sudul si estul tarii, este Cod galben de canicula si disconfort termic.

Cod galben de canicula si disconfort termic in sudul tarii, ce temperaturi se anunta

Zonele de campie si podis se afla, incepand de sambata si pana luni, sub cod galben de canicula si disconfort termic. Temperaturile vor atinge 33-36 de grade Celsius, chiar 37 in regiunile sudice, iar indicele temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 de unitati.

Cod galben de canicula si disconfort termic accentuat. Unde loveste arsita HARTA

Capitala si alte 35 de judete se vor afla in urmatoarele trei zile sub Cod galben de canicula si disconfort termic accentuat, potrivit unei avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de ceata in mai multe judete si in Bucuresti. in 36 de judete avem cod galben de canicula si disconfort termic

Meteorologii au anuntat, duminica dimineata, 30 august, ca in mai multe judete si in municipiul Bucuresti este cod galben de ceata, iar vizibilitatea este redusa in unele locuri sub 200 de metri. in 36 de judete este valabila in continuare atentionarea cod galben de canicula si disconfort termic. Temperaturile pot ajunge pana la 37 de grade.

Fenomene extreme in Romania: Canicula si furtuni in mai multe zone ale tarii. Meteorologii au emis atentionari cod galben (FOTO)

Vreme la extreme in Romania. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de canicula si disconfort termic, valabila pentru ziua de luni, 31 august, in estul, sudul si vestul.

Trei zile de canicula in Capitala si in 35 de judete Cod galben emis de meteorologi

Capitala si 35 de judete se afla, timp de trei zile, sub Cod galben de canicula si disconfort termic accentuat. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor ajunge la 37 de grade Celsius.

ANM, avertizare nowcasting: Cod galben de ceata in Bucuresti si alte 10 judete. Vizibilitate redusa sub 200 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica dimineata, o avertizare nowcasting de cod galben de ceata valabil in Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, Prahova, Calarasi, Galati, Giurgiu,.

Codul Galben de canicula se prelungeste. Cat mai tin temperaturile de cuptor

Meteorologii au prelungit avertizarea Cod Galben de canicula emisa pentru sfarsitul de saptamana trecut, astfel ca judetul Olt se va confrunta si astazi cu temperaturi de cuptor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )