Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alerta ANM: Cod galben de ploi puternice si furtuni violente. Cand loveste urgia

Adevărul Adevărul,
Alerta ANM: Cod galben de ploi puternice si furtuni violente. Cand loveste urgia

De sambata se schimba vremea. Meteorologii au emis doua avertizari de cod galben de furtuni si ploi abundente in majoritatea regiunilor. La Calarasi, urgia va lovi sambata dimineata, incepind cu ora 09. Vremea rea tine pana la ora 21. oo. continuă pe Adevărul

Alerta meteo! Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, in peste jumatate din tara

Un numar de 25 de judete se afla joi sub Cod galben de averse si descarcari electrice, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie. in intervalul.

ALERTA METEO: Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, in mai multe judete din tara. Vezi zonele afectate

Joi, 25 de judete se vor afla sub Cod galben de averse si descarcari electrice. IMAGINI BOMBA: CUM FACE AMOR VIOREL CU OANA! TOTI S-AU FRECAT LA OCHI CAND AU VAZUT! AU FACUT-O iN PUBLIC Astfel, potrivit.

METEO Cod galben de ploi torentiale in 17 judete. Vijelii si grindina pana joi

Meteorologii au emis Cod galben de ploi torentiale, vant si grindina, pentru mai multe judete din tara, valabil pana joi, ora 11. in plus, pana joi, ora 23. 00, este in vigoare o atentionare meteorologica de vijelii, ploi torentiale si caderi de grindina.

Cod galben de ploi torentiale si vijelii, in mare parte din tara, pana la noapte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabil in mare parte din tara joi, intre orele 10. 00 si 23.

Cod galben de ploi si furtuni, in weekend-ul 2 4 august. Zonele afectate, conform meteorologilor de la ANM

Meteorologii de la ANM au emis cod galben de ploi si furtuni, in weekend-ul 2 4 august 2019. Prima atentionare va intra in vigoare de la ora 21:00, pana sambata dimineata, la ora 09:00. Zonele afectate, conform specialistilor meteo. ANM: Cod galben de ploi si furtuni, in weekend-ul 2 4 august 2019 Zilele .

ALERTA! Cod galben de PLOI in mai multe zone din tara. Avertismentul a fost facut cu putin timp in urma...

Meteorologii ANM au emis, vineri, doua avertizari Cod galben de ploi si vant, care vizeaza cea mai mare parte a tarii, acestea fiind valabile pana sambata seara. Astfel, prima avertizare este valabila de.

Avertizare Meteo! Cod galben de ploi si vijelii in 20 de judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, doua atentionari Cod galben de ploi si vijelii care vizeaza mare parte din tara pana sambata seara. Astfel, primul Cod.

Cod galben de ploi si vijelii in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, doua atentionari Cod galben de ploi si vijel.

Alerta meteo: Se strica vremea. Cod galben de furtuni violente si ploi puternice

Vremea se schimba radical incepand de miercuri. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben pentru mai multe judete, printre care si Calarasi, valabila de miercuri, 31 iulie, ora 23. 00, pana pe 1 august, ora 11.

Vremea. Cod galben de averse torentiale in mai multe judete

ANM a emis un cod galben de averse torentiale si descarcari electrice valabul pana in aceasta seara la ora 23. Fenomene vizate: manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata in mai multe ju.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )