Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vremea. Cod galben de averse torentiale in mai multe judete

Antena3 Antena3,
Vremea. Cod galben de averse torentiale in mai multe judete

ANM a emis un cod galben de averse torentiale si descarcari electrice valabul pana in aceasta seara la ora 23. Fenomene vizate: manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata in mai multe ju. continuă pe Antena3

Alerta meteo: Se strica vremea. Cod galben de furtuni violente si ploi puternice

Vremea se schimba radical incepand de miercuri. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de cod galben pentru mai multe judete, printre care si Calarasi, valabila de miercuri, 31 iulie, ora 23. 00, pana pe 1 august, ora 11.

Alerta meteo! Averse si descarcari electrice in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, doua atentionari nowcasting Cod galben de averse pentru zone din judetele Maramures, Bistrita-Nasaud si Suceava.

Alerta meteo! Averse si descarcari electrice in mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele.

METEO Cod galben de ploi torentiale in 17 judete. Vijelii si grindina pana joi

Meteorologii au emis Cod galben de ploi torentiale, vant si grindina, pentru mai multe judete din tara, valabil pana joi, ora 11. in plus, pana joi, ora 23. 00, este in vigoare o atentionare meteorologica de vijelii, ploi torentiale si caderi de grindina.

Atentionare de Cod galben de averse si descarcari electrice valabila in ora urmatoare in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare nowcasting Cod galben de averse si descarcari electrice valabila pana la 10. 30 in mai multe localitati din judetele Calarasi, Ilfov si Giurgiu.

Cod galben de ploi torentiale si vijelii, in mare parte din tara, pana la noapte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata, valabil in mare parte din tara joi, intre orele 10. 00 si 23.

ALERTA METEO: Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, in mai multe judete din tara. Vezi zonele afectate

Joi, 25 de judete se vor afla sub Cod galben de averse si descarcari electrice. IMAGINI BOMBA: CUM FACE AMOR VIOREL CU OANA! TOTI S-AU FRECAT LA OCHI CAND AU VAZUT! AU FACUT-O iN PUBLIC Astfel, potrivit.

Alerta meteo! Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina, in peste jumatate din tara

Un numar de 25 de judete se afla joi sub Cod galben de averse si descarcari electrice, potrivit unei atentionari emise de Administratia Nationala de Meteorologie. in intervalul.

VREMEA. Avertizari noi de la meteorologi. Ploi torentiale si vijelii in mai multe zone din tara

Administratia nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica pentru mai bine de jumatate de tara. indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor fi.

Prognoza meteo luni, 29 iulie. Alerta ANM: Cod galben de ploi si descarcari electrice

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru luni, 29 iulie 2019. Vremea se va raci usor, iar cerul va fi variabil, cu unele innorari spre seara si noaptea. Meteorologii au emis si o avertizare nowcasting de descarcari electrice, averse ce vor cumula local in jur de 25 lmp si intensificari de scurta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.254 seconds )