Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alerta ANM! Ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei! Prognoza speciala pentru Capitala

Antena3 Antena3,
Alerta ANM! Ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei! Prognoza speciala pentru Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte, polei, in intervalul 07 decembrie, ora 14:00 08 decembrie, ora 10:00, in Oltenia, sudul Banatului si local in Muntenia, precum si in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si de Curbura. continuă pe Antena3

Avertizare ANM: Ninsori, intensificari ale vantului si polei. Zonele afectate din tara

ANM a emis o avertizare de ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte, polei, in intervalul 07 decembrie, ora 14:00 08 decembrie, ora 10:00. Avertizare ANM: Ninsori,.

Avertizare meteo de vreme severa in sudul tarii. Meteorologii anunta ninsori si polei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare privind ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei, valabila in toata tara incepand de astazi, 7 decembrie de la ora 14, pana marti 8 decembrie, ora 10.

Alerta de la ANM: Iarna se intoarce in forta. Ce zone vor fi cele mai afectate

Vremea se strica in toata tara, incepand de luni dupa-amiaza. Meteorologii anunta ninsori si intensificari ale vantului in Oltenia, sudul Banatului, local in Muntenia, in zone montane, dar si in Transilvania si Moldova. in sud si sud-est, pe alocuri se va forma polei.

Alerta de vreme severa imediata! Prognoza METEO 6 decembrie 2020

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, avertizari Cod galben de intensificari ale vantului si ceata in 12 judete. in zona de munte a judetelor Gorj si Valcea se anunta rafale de 100 - 120 kmh.

Avertizare ANM. Cod galben de vant si ceata in 11 judete

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, sambata, avertizari Cod galben de intensificari ale vantului si ceata in 11 judete. Astfel, in judetele Giurgiu, Teleorman, Dolj si in mai multe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )