Libnet.ro
UNICEF

07:45

Alerta ANM de ultima ora. Mai multe judete, vizate de avertizari meteo

Antena3 Antena3,
Alerta ANM de ultima ora. Mai multe judete, vizate de avertizari meteo

Mai multe judete se afla sub cod galben de ploi si descarcari electrice. Astfel,judetele vizatesunt: Teleorman, Arad, Caras-Severin, Arges, Harghita, Brasov, Alba, Hunedoara, Timis, Mehedinti,. continuă pe Antena3

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii valaibile pentru mai multe judete din tara.

Vremea. Cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata avertizari nowcasting cod galben de ploi si descarcari electrice pentru zece judete, pana la ora 15:00. Vor fi afectate judetele Mehedinti,.

Perchezitii in mai multe judete, in cadrul operatiunii Ziua Z. Vizat de ancheta ar fi si interlopul Ghenosu, din Targoviste

Ample perchezitii au loc miercuri in cadrul operatiunii Ziua Z, sub coordonarea Structurii Centrale a DIICOT. Procurorii au declansat o ampla actiune de combatere a fenomenului infractional organizat, care se deruleaza concomitent pe teritoriul a 28 de judete si a municipiului Bucuresti.

Educatie cu bata intr-o scoala din Bistrita. Un invatator e acuzat ca a lovit de mai multe ori o eleva

Educatie cu bata, intr-o scoala din Bistrita. Un invatator pensionar este acuzat ca a lovit de mai multe ori o eleva. Dascalul recunoaste ca a batut-o pe fata si se scuza spunand ca s-a enervat.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi abundente in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de ploi abundente, valabila in judetul Timis, pe durata urmatoarelor doua ore. Potrivit.

ULTIMA ORA! NINGE in luna mai, in Romania! (VIDEO)

La mijlocul lunii mai, in plina primavara, iata ca in Romania ninge in abundenta. Se intampla in Bucegi, pe platoul Babele, unde s-au albit crestele muntilor. Adunity_78549 surs video:.

Mutare de ultima ora a lui Augustin Lazar. I-a prelungit mandatul lui Daniel Horodniceanu la DIICOT

Daniel Horodniceanu, sef al DIICOT pana in 19 mai a primit delegare pentru inca sase luni pentru aceasta functie, masura fiind semnata de procurorul general Augustin Lazar. Masura este importanta.

SCHIMBARI majore pentru romanii care au BULETINE de IDENTITATE! Decizie de ultima ora

Incepand cu 25 mai 2018 se va aplica in toate statele membre ale Uniunii Europene UE) Regulamentul GDPR general data protection regulation) care aduce modificari substantiale in ceea ce priveste prelucrarea.

Avertisment de ultima ora al meteorologilor. Se strica vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de averse valabile in ora urmatoare in judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Maramures si.

Descoperire EXPLOZIVA in IALOMITA: Mai multe proiectile au fost gasite in curtile unor sateni

Cinci proiectile de artilerie explozive au fost descoperite in ultima saptamana, de localnici din Scanteia, Bucu si Saveni, judetul Ialomita, in timp ce efectuau lucrari agricole. Echipa pirotehnica s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )