Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alerta la Berlin! O cursa a fost anulata din cauza unei amenintari cu bomba

B1 B1,
Alerta la Berlin! O cursa a fost anulata din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion de pasageri al companiei Lufthansa a fost evacuat pe aeroportul din Berlin, din cauza unei amenintari cu bomba, arata B1 TV. Un mesaj care semnala prezenta unei bombe a fost primit online de serviciul. continuă pe B1

Londra: Statie de metrou, evacuata din cauza unei false alarme de securitate

Sute de persoane au fost evacuate, joi dupa-amiaza, dintr-o statie de metrou din Londra, din cauza unui pachet suspect.

Tulcea: Canalul Sulina a fost inchis navigatiei din cauza unei posibile mine marine

Capitania Zonala Tulcea a inchis, joi dimineata, traficul navelor pe canalul Sulina. Decizia a fost luata dupa ce in noaptea de miercuri spre joi, in zona Maliuc-Ilganii de Sus, a fost observat un.

Dragnea, nemultimit de schimbarea de la Educatie: Nu stiu unde a gresit domnul Curaj. Daca a fost schimbat din cauza vechii povesti cu plagiatul lui Ponta, atunci e foarte rau (VIDEO)

Liviu Dragnea nu este deloc multumit de remanierea facuta de premierul Dacian Ciolos si nici nu are mari asteptari de la viitorii ministri. Liderul PSD a declarat ca nu intelege de ce nu au fost.

Dragnea, nemultumit de schimbarea de la Educatie: Nu stiu unde a gresit domnul Curaj. Daca a fost schimbat din cauza vechii povesti cu plagiatul lui Ponta, atunci e foarte rau (VIDEO)

Liviu Dragnea nu este deloc multumit de remanierea facuta de premierul Dacian Ciolos si nici nu are mari asteptari de la viitorii ministri. Liderul PSD a declarat ca nu intelege de ce nu au fost.

Game of Thrones sezoul 7 a fost amanat din cauza iernii

Cu toate ca in teorie mai este un an pana lansarea urmatorul sezon din Game of Thrones, acesta se pare ca va suferi intarzieri semnificative. Nu au trecut nici doua saptamani de la incheierea ultimului episod din Game of Thrones, iar fanii popularului serial ard de nerabdare sa vada ce se intampla cu caracterele lor [].

Trafic ingreunat pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala din cauza unei surpari in carosabil

Traficul este ingreunat pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala, la intersectia cu Calea Floreasca, pe sensul de mers catre Piata Victoriei, dupa ce s-a produs o surpare in carosabil, anunta.

PIB-ul din primul trimestru a fost revizuit, din cauza investitiilor mai mici

Evolutia PIB-ului din primul trimestru al acestui an a fost revizuit in usoara scadere de catre Institutul National de Statistica, la al doilea set de date preliminare din primul trimestru al acestui an. Noile estimari indica un avans al PIB de 1,5%.

Sarbatoare in SUA de Ziua Independentei: Evenimentele de la Casa Alba, anulate din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

Evenimentele programate la Casa Alba cu ocazia zilei de 4 iulie au fost anulate din cauza vremii nefavorabile. Americanii, care s-au bucurat de un weekend prelungit, au organizat insa momente festive in.

Probleme din cauza prenumelui. Unei femei i s-a refuzat crearea unui cont pe Facebook pentru ca se numeste Isis

Unei tinere britanice i s-a refuzat accesul pe Facebook din cauza numelui sau, arata lefigaro. fr. Reteaua sociala i-a cerut lui Isis Thomas sa isi schimbe prenumele. Isis inseamna, in.

Snapchat, implicat intr-un proces din cauza continutului sexual explicit

Aplicatia Snapchat este implicata intr-un proces de tip class-action, din cauza acuzatiei ca afiseaza continut sexual explicit minorilor, fara vreun mesaj de avertisment. Procesul a fost intentat de John Doe impreuna cu mama sa, dupa ce adolescentul de 14 ani a dat peste mai multe materiale cu continut explicit in sectiunea Discover. Curtea din California [].

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )