Libnet.ro
UNICEF

12:16

Sarbatoare in SUA de Ziua Independentei: Evenimentele de la Casa Alba, anulate din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

B1 B1,
Sarbatoare in SUA de Ziua Independentei: Evenimentele de la Casa Alba, anulate din cauza vremii nefavorabile (VIDEO)

Evenimentele programate la Casa Alba cu ocazia zilei de 4 iulie au fost anulate din cauza vremii nefavorabile. Americanii, care s-au bucurat de un weekend prelungit, au organizat insa momente festive in. continuă pe B1

Masuri de securitate sporite in SUA de Ziua Independentei, pe fondul fricii de acte teroriste si atacuri armate

Statele Unite sarbatoresc luni Ziua Independentei prin parade, concursuri de mancat hot-dog si spectacole de artificii, insa cu masuri de securitate sporite, din cauza ingrijorarilor privind posibile acte teroriste la New York sau violente armate la Chicago.

Masuri de securitate sporite de Ziua Independentei, pe fondul fricii de acte teroriste

Statele Unite sarbatoresc astazi Ziua Independentei prin parade, concursuri de mancat hot-dog si spectacole de artificii, insa cu masuri de securitate sporite, din cauza ingrijorarilor privind posibile acte teroriste la New York sau violente armate la Chicago, informeaza Reuters.

De Ziua Independentei, americanii inaugureaza un oras al mortilor vii: cum arata parcul de distractii cu zombi VIDEO

Pasiunea americanilor pentru filmele si povestile cu morti vii a capatat contur sub forma unui parc de distractii tematic care va fi deschis la Hollywood chiar pe 4 iulie, de Ziua Independentei SUA.

Premierul Albaniei este acuzat ca a donat bani pentru realegerea lui Barack Obama in schimbul unei poze la Casa Alba

Partidul Democrat din Albania a lansat critici dure la adresa premierului Edi Rama, pe care-l acuza de finantarea cu 80. 000 de dolari a campaniei prezidentiale pentru realegerea lui Barack Obama la Casa Alba. Opozitia acuza ca donatia a fost facuta in schimbul unei fotografii cu Obama si Rama, scrie AP.

Sarbatoare in Statele Unite ale Americii. Ziua Independentei, sarbatorita cu parade si focuri de artificii (VIDEO)

Zi de sarbatoare in Statele Unite. Ceremoniile de ziua nationala a Statelor Unite ale Americii au inceput inca de la miezul noptii cu parade si focuri de artificii in mai multe orase,.

Profesorul bacauan Gabriel Stan, invitat de ambasadorul Hans Klemm la ziua Independentei SUA, ca recunoastere pentru programele initiate

Cu ocazia sarbatoririi celei de a 240-a aniversari a Independentei SUA, profesorul Gabriel Stan, director al Casei Corpului Didactic din Bacau si consilier local, a fost invitat de ES Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti, pentru a participa la manifestarile prilejuite de acest eveniment.

VIDEO. Ziua Independentei SUA. Semnificatia istorica a zilei de 4 Iulie

Anul acesta, Statele Unite ale Americii implinesc 240 de ani de la obtinerea independentei, pe care o sarbatoresc cu focuri de artificii, gratare, petreceri si meciuri de baseball, alaturi de familie.

Atentat sinucigas langa un consulat SUA, chiar de Ziua Independentei

Un prezumtiv atacator sinucigas a fost ucis dupa detonarea unui dispozitiv, luni, in apropierea consulatului SUA din orasul Jeddah, pe coasta de vest a Arabiei Saudite, potrivit BBC. in.

REPORTAJ Ziua Independentei SUA, sarbatorita la Bucuresti cu infanteristi, avioane, Village People si McDonalds

Receptia de 4 Iulie oferita de Ambasada SUA la Bucuresti, care i-a avut invitati de onoare pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, a fost o ocazie pentru cele cateva sute de invitati sa traiasca, pentru cateva ore, stilul de viata american, pe acordurile lui Frank Sinatra si Village People, alaturi de militarii de la Baza Kogalniceanu si savurand aripioare de pui, hamburgeri si hotdogs.

FOTO + VIDEO: Cele mai frumoase focuri de artificii, de Ziua Independentei

Americanii au sarbatorit, luni, 240 de ani de la castigarea independentei. Cu acest prilej, in Statele Unite au fost organizate numeroase evenimente dedicate zilei de 4 iulie.

ştiri de la B1

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )