Libnet.ro
UNICEF

22:30

Alerta la Berlin! Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-un centru comercial

B1 B1,
Alerta la Berlin! Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-un centru comercial

Este alerta de grad zero la Berlin. Mai multe persoane au fost luate ostatice, marti seara, intr-un centru comercial din centrul orasului. Luare de ostatici la Berlin Incidentul de. continuă pe B1

Audieri la SIIJ in legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1. Mai multe persoane au fost chemate, luni, la Sectia speciala

Mai multe persoane au fost chemate luni la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), pentru a fi audiatein legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1, in co.

BALOTESTI: Trei autoturisme au fost avariate intr-un scandal dintre mai multe familii

Mai multe persoane din Balotesti, judetul Ilfov, sunt cercetate pentru tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere, dupa un scandal in care trei masini au fos distruse. Conflictul a fost aplanat de politisti, scrie News.

Unde izbucnesc cele mai multe focare de coronavirus in Romania: Centrele sociale si spitalele sunt cele mai vulnerabile

Potrivit unui raport saptamanal publicat de INSP, in perioada 21 septembrie 4 octombrie, au fost raportate un numar de 275 de focare active, cu un total de 2898 de cazuri confirmate. Cele mai multe focare 49).

Nicusor Dan anunta o iarna cu mai multe avarii la termoficare decat in 2019

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a estimat luni ca in aceasta iarna se vor inregistra mai multe avarii decat in iarna precedenta, din cauza invechirii retelei si a faptului ca in timpul verii nu au fost facute reparatiile necesare.

Actorul Thomas Jefferson Byrd, distribuit de Spike Lee in mai multe filme, impuscat mortal in Atlanta

Actorul Thomas Jefferson Byrd, cunoscut din mai multe filme regizate de Spike Lee, a fost impuscat mortal in Atlanta, potrivit politiei locale citate de Variety.

Mai multe grupuri de migranti asiatici, insumand 70 de oameni, prinse cand incercau sa treaca ilegal frontiera

Mai multe grupuri de migranti, in total 70 de straini din trei tari, au fost descoperite incercand sa treaca ilegal frontiera spre Ungaria, in noaptea de vineri spre sambata, prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II.

Satul-fantoma din Romania. Natura a inghitit cele mai multe case ale romanilor din zona. Ce s-a intamplat cu oamenii

Romania este una din cele mai frumoase tari din Europa. Dovada stau multe din locurile, parca scoase din basme. Undeva, in judetul Hunedoara, exista insa o localitate uitata de lume. Satul-fantoma din judetul Hunedoara in judetul Hunedoara, la 15 km de oras, exista un loc numit Lacul Cincis. Este considerat unul dintre cele mai mari .

Mai multe state europene reclama o criza de Remdesivir

Mai multe state europene se confrunta cu o criza in aprovizionarea cu antiviralul Remdesivir, stocurile lor fiind pe sfarsite in timp ce numarul noilor cazuri de COVID-19 si cel al spitalizarilor cresc, iar SUA au cumparat pentru vara care a trecut cea mai mare parte a productiei acestui medicament al companiei americane Gilead, relateaza Agerpres.

Caz socant la Constanta. Fetita, refuzata de mai multe spitale dupa ce a inghitit o moneda. De ce nu au vrut medicii sa o primeasca

Desi suntem intr-o perioada extrem de grea si incercata, cadrele medicale par sa fie atat de speriate de noul coronavirus, incat le inchid usa in nas cazurilor de viata si de moarte. Aceasta este si situatia unei mame din Schitu, judetul Constanta, care a batut disperata la usa a doua spitale pentru a-si salva fiica.

La Iasi se inchid cinematografele, restaurantele si cafenelele si se sisteaza spectacolele Tot mai multe judete impun restrictii

Cinematografele, restaurantele si cafenelele se inchid, iar spectacolele vor fi interzise la Iasi, incepand de marti, in contextul cresterii numarului de noi imbolnaviri de COVID-19. De altfel, tot mai multe comitete judetene pentru situatii de urgenta incep sa ia masuri restrictive.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )