Libnet.ro
UNICEF

19:30

Nicusor Dan anunta o iarna cu mai multe avarii la termoficare decat in 2019

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan anunta o iarna cu mai multe avarii la termoficare decat in 2019

Primarul general ales al Capitalei, Nicusor Dan, a estimat luni ca in aceasta iarna se vor inregistra mai multe avarii decat in iarna precedenta, din cauza invechirii retelei si a faptului ca in timpul verii nu au fost facute reparatiile necesare. continuă pe Hotnews

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei are datorii de 4 miliarde de lei

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, duminica seara, ca datoria Primariei Municipiul.

Orban si Nicusor Dan anunta planurile pentru Bucuresti: Centura feroviara, 4 benzi pentru Centura de Sud

Premierul Ludovic Orban si primarul general al Capitalei Nicusor Dan au anuntat vineri o serie de proiecte pe care le au in vedere, cu ajutorul ministerului Transporturilor, pentru a dezvolta infrastructura din Bucuresti, printre care o centura feroviara si largirea la 4 benzi a Centurii de Sud a Capitalei.

Nicusor Dan spune ca iarna care vine va fi una grea pentru bucuresteni: Sistemul de termoficare, mai prost decat acum 3 ani

Noul primar ales al Capitalei spune ca iarna nu va fi una usoara pentru bucuresteni, deoarece sistemul de termoficare este mai prost decat cel din urma cu 3-4 ani.

intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor lucra impreuna pentru proiectele Bucurestiului, este concluzia intalnirii de vineri intre primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Este o replica celebra in filmul Casablanca. Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe din lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru mobilitatea in Bucuresti tin de colaborarea cu acest minister, a spus Nicusor Dan. Acesta a mai spus ca Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor.

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei: Va fi o iarna foarte grea. Sunt multe avarii

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, sustine ca pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea.

Nicusor Dan pregateste bucurestenii pentru ce e mai rau: in legatura cu caldura, va fi o iarna grea

In ciuda temperaturilor ridicate din aceasta perioada, prognoza ne arata ca in Bucuresti vor veni zile reci. Din acest motiv, Nicusor Dan, primarul ales de bucuresteni, trage un semnal de alarma pentru multi dintre acestia. Viitorul primar reaminteste de problemele vechi de termoficare si da asigurari ca lucrurile nu se vor remedia imediat. Pe semne, .

Nicusor Dan si Ludovic Orban, la RTV. Principalele probleme ale Capitalei sunt termoficarea, poluarea si traficul

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, si premierul Ludovic Orban au fost participat, duminica seara, la o emisiune la Romania TV. Nicusor Dan a declarat ca pe bucuresteni ii asteapta o iarna grea, in conditiile in care sistemul de termoficare este mai prost decat cel de acum 3-4 ani.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Capitala: Din cauza contextului electoral, in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare. Clar o sa fie mai greu decat iarna trecuta Vor interveni si privati pe teren (VIDEO)

Primarul general ales Nicusor Dan a vorbit despre termoficareadin Capitala, luni, si sustine ca in aceasta vara nu s-au facut reparatiile necesare, din cauza contextului electoral. Noul edil a.

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care .

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan, negativ. Primarul ramane in izolare pana vineri

Testul de coronavirus al lui Nicusor Dan este negativ, insa primarul ales al Capitalei anunta ca ramane in izolare pana vineri. La finalul saptamanii, Nicusor Dan se va testa din nou.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )