Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alerta la bordul unui avion Malaysia Airlines! Un barbat, care sustinea ca are o bomba, a vrut sa intre in cabina pilotilor

Antena3 Antena3,
Alerta la bordul unui avion Malaysia Airlines! Un barbat, care sustinea ca are o bomba, a vrut sa intre in cabina pilotilor

Alerta la bordul unui avion Malaysia Airlines. Aeronava care se indrepta catre Kuala Lumpur a revenit pe aeroportul din Melbourne, dupa ce un pasager a incercat sa intre in cabina pilotilor si a. continuă pe Antena3

Alerta cu bomba la bordul unui avion Malaysia Airlines! (VIDEO)

Panica in aer! Un pasager care pretindea ca are asupra sa o bomba a incercat sa intre in cabina pilotilor, pe o cursa Malaysia Airlines. Aeronava tocmai plecase de pe aeroportul din Melbourne.

Incident grav la bordul unui avion Malaysia Airlines. Un individ violet a incercat sa patrunda in cabina pilotilor

Un avion de pasageri al companiei asiatice Malaysia Airlines a fost nevoit sa se intoarca pe aeroportul din orasul australian Melbourne dupa ce un pasager a incercat sa intre cu forta in cabina pilotilor, potrivit Mediafax.

Un barbat care se afla in arest preventiv, intr-o sectie din Capitala, s-a sinucis in celula sa

Un barbat care se afla in arest preventiv la o sectie de politie din Capitala s-a spanzurat in celula sa, in cursul noptii de luni spre marti, informeaza Biroul de presa al Politiei Capitalei.

Un jandarm a ajuns la spital, in stare grava, dupa ce a fost lovit cu masina de un barbat care incerca sa scape de inchisoare

Un jandarm din Macin a ajuns la spital, in stare grava, dupa ce a fost lovit cu masina de un barbat care a fugit cu masina, incercand sa scape de executat o pedeapsa cu inchisoarea. Agresorul este cautat de autoritati.

Drama la bordul unui vas! Capitanul unui portcontainer s-a sinucis

Capitanul portcontainerului Santa Bettina s-a sinucis la bordul vasului, in timpul voiajului de la New York spre Tilbury, Essex, potrivit Cuget Liber. Decesul s-a produs dupa o saptamana.

Fata de 19 ani, din Dej, violata de un barbat care a luat-o la ocazie. Ce a facut agresorul dupa ce a profitat de ea

Politia din Dej este in alerta. Un barbat este cautat dupa ce a abuzat o tanara de 19 ani. Fata se grabea sa ajunga la munca si dupa ce a pierdut autobuzul a acceptat sa urce in.

Moldova: Operatiune SUSPECTA a unui avion rusesc pe aeroportul din Balti (VIDEO, FOTO)

Un avion Antonov An-124 a fost surprins luni, 29 mai, pe aeroportul International Marculesti din Balti, R. Moldova. Dupa ce ar fi survolat deasupra orasului cateva minute, la o altitudine foarte mica,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )