Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alerta cu bomba la bordul unui avion Malaysia Airlines! (VIDEO)

B1 B1,
Alerta cu bomba la bordul unui avion Malaysia Airlines! (VIDEO)

Panica in aer! Un pasager care pretindea ca are asupra sa o bomba a incercat sa intre in cabina pilotilor, pe o cursa Malaysia Airlines. Aeronava tocmai plecase de pe aeroportul din Melbourne. continuă pe B1

Alerta la bordul unui avion Malaysia Airlines! Un barbat, care sustinea ca are o bomba, a vrut sa intre in cabina pilotilor

Alerta la bordul unui avion Malaysia Airlines. Aeronava care se indrepta catre Kuala Lumpur a revenit pe aeroportul din Melbourne, dupa ce un pasager a incercat sa intre in cabina pilotilor si a.

Incident grav la bordul unui avion Malaysia Airlines. Un individ violet a incercat sa patrunda in cabina pilotilor

Un avion de pasageri al companiei asiatice Malaysia Airlines a fost nevoit sa se intoarca pe aeroportul din orasul australian Melbourne dupa ce un pasager a incercat sa intre cu forta in cabina pilotilor, potrivit Mediafax.

Moldova: Operatiune SUSPECTA a unui avion rusesc pe aeroportul din Balti (VIDEO, FOTO)

Un avion Antonov An-124 a fost surprins luni, 29 mai, pe aeroportul International Marculesti din Balti, R. Moldova. Dupa ce ar fi survolat deasupra orasului cateva minute, la o altitudine foarte mica,.

Drama la bordul unui vas! Capitanul unui portcontainer s-a sinucis

Capitanul portcontainerului Santa Bettina s-a sinucis la bordul vasului, in timpul voiajului de la New York spre Tilbury, Essex, potrivit Cuget Liber. Decesul s-a produs dupa o saptamana.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )