Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alerta de calatorie pentru romanii care se afla in Spania: Peninsula Iberica este afectata de un val de frig polar

B1 B1,
Alerta de calatorie pentru romanii care se afla in Spania: Peninsula Iberica este afectata de un val de frig polar

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Spaniei ca, potrivit informatiilor publicate de catre autoritatile. continuă pe B1

Ce se intampla cu romanii care se vor vaccina, de fapt. Ce beneficiu vor avea

18 ianuarie este data in care incepe a doua etapa de vaccinare anti-COVID. intr-un interviu la televiziune, doctorul Valeriu Gheorghita a numit categoriile de oameni care vor fi imunizati in aceasta etapa. Adriana Pistol: Persoanele vaccinate nu vor mai fi carantinate. Libertate garantata pentru romanii care se vor vaccina anti-COVID A doua faza a procesului .

MAE, atentionare de calatorie pentru Bulgaria: Mai multe zone din tara vecina sunt in continuare vizate de coduri portocaliu si galben de ploaie si ninsoare

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o atentionare de calatorie pentru Bulgaria, unde mai multe regiuni se afla, in continuare,sub cod portocaliu sau galben de ploaie si ninsoare. Institutul.

Medicii din Romania, in alerta. Sindromul post-Covid care face ravagii in randul copiilor. Ce se intampla in spitale

Medicii trag un semnal de alarma cu privirea exploziei de cazuri Covid-19 in randul copiilor. Potrivit specialistilor, aceasta crestere alarmanta poate avea legatura cu socializarea din timpul sarbatorilor de iarna. Din pacate, un fenomen ingrijorator ii face pe medici sa fie reticenti cu privire la formele usoare de Covid-19 care se manifestau la inceputul pandemiei.

Business report O noua taxa auto. Greseli incredibile si suspiciuni de frauda la ASF. Iulian Stanciu QA. Ritmul vaccinarii trebuie marit de 15 ori. Solutii pentru cei care au amanat plata ratelor pentru 9 luni, dar inca nu le pot relua

Fiscul spera sa prinda traficanti ce platesc cu monede virtuale, in timp ce Combaterea Spalarii Banilor nu are sef de 3 luni * Ministrul Mediului anunta introducerea unei noi taxe auto * Nu ne vindem tara, varianta 2021 * Ce spun angajatorii despre bonusul de 50 de lei pentru vaccinarea angajatilor * George Butunoiu: Centrarea carierei: pe industrie sau pe job? * Fiscul avea acces la date la cerere, de astazi le primeste zilnic de la banci * Greseli incredibile si suspiciuni de frauda la ASF. Posibile mingi ridicate la fileu firmelor supravegheate. Angajati anchetati * Iulian Stanciu QA. Cum sa te gandesti la viitor, educatie si prosperitate, valoarea esentiala a greselii si viteza in decizii * Marea vaccinare ritmul actual trebuie accelerat de 15 ori * Noua casa 2021: Cum arata acum fostul program Prima Casa, dupa toate schimbarile de anul trecut * Ce solutii au romanii care si-au amanat deja plata ratelor pentru 9 luni, dar inca nu pot relua rambursarea creditelor.

Romanii vor putea alege vaccinul impotriva noului coronavirus pentru imunizare: care sunt optiunile

La cateva zile dupa certificarea utilizarii celui de al doilea vaccin in Uniunea Europeana, romanii vor putea alege solutia de imunizare pentru care opteaza. Vaccinul anti-Covid de la.

Iohannis a semnat legea care le da mai multe drepturi. Romanii care vor avea gratis ceva ce inainte ii costa scump

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat o lege extrem de importanta pentru romani care deja se descurca foarte greu. Legea promulgata acum de Iohannis prevede combaterea discriminarii.

Alimentul plin de vitamina C care a detronat lamaia. Greseala fatala facuta de romanii care il evita

In plina pandemie, toata lumea este interesata sa isi intareasca imunitatea. Medicii spun acum care este alimentul plin de vitamina C care a detronat chiar si lamaia. Din pacate, romanii nu il consuma in cantitati suficiente. Alimentul bogat in vitamina C E iarna, iar pandemia de coronavirus face ca toti romanii sa isi indrepte atentia .

Avertisment meteo pentru turistii care vor sa viziteze Serbia: coduri rosu si portocaliu de ninsoare

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaz.

2020, succes nesperat pentru tehnologia care parea in declin: ce s-a intamplat anul trecut

2020 a fost un an atipic si multe comportamente s-au schimbat. Pentru unii a adus un succes. Piata de PC-uri a crescut anul trecut, marcand o spectaculoasa revenire dupa mai multi ani de.

Raed Arafat, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Stam bine, dar e inca mult de facut Mesaj pentru cei care nu vor sa se vaccineze (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a primit, luni, prima doza din vaccinul anti-COVID-19. El s-a declarat multumit de modul in care s-a desfasurat pana acum campania de vaccinare,.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )