Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avertisment meteo pentru turistii care vor sa viziteze Serbia: coduri rosu si portocaliu de ninsoare

România Liberă România Liberă,
Avertisment meteo pentru turistii care vor sa viziteze Serbia: coduri rosu si portocaliu de ninsoare

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaz. continuă pe România Liberă

Schimbarea furnizorului de energie electrica. Sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea

Schimbarea furnizorului de energie electrica. Sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea. Ce trebuie sa faci daca vrei sa platesti mai putin la factura de energie electrica, citeste in articolul de mai jos. Schimbarea furnizorului de energie electrica. De unde pot fi obtinute sfaturi utile pentru romanii care vor sa faca mutarea? Autoritatea .

15 costume albe pentru femeile care nu vor rochii de mireasa

Sunt multe femei care in ziua nuntii prefera tinutele elegante, dar practice, in detrimentul rochiilor spectaculoase, dar foarte incomode. Asadar, va prezentam 15 costume si deux-piece-uri albe pentru femeile care nu vor rochii de mireasa.

Premierul Florin Citu, despre OUG prin care vor fi stimulati medicii care vor administra vaccinul COVID-19: Saptamana viitoare o sa fie aprobata

Premierul Florin Citu a anuntat ca saptamana viitoare cand va fi adoptata ordonanta de urgenta prin care vor fi platite cadrele medicale care vor vaccina romanii. Premierul a mai precizat ca sumele.

Toate persoanele care vor sa ajunga in Anglia si Scotia trebuie sa prezinte un rezultat negativ la testul Covid-19

Toate persoanele care vor sa intre pe teritoriul Angliei si Scotiei vor fi nevoite sa prezinte un rezultat negativ la testul Covid-19.

Este interzis pentru romanii care stau la bloc. Decizia uluitoare luata chiar acum la tribunal

Romanii care stau la bloc au parte de noi reguli inca de la inceputul noului an. Decizia luata de tribunal i-a socat pe unii dintre locatarii blocurilor. Care este noul anunt pe care trebuie sa-l stie toata lumea din aceasta categorie? Noua regula pentru romanii care locuiesc la bloc Noua decizie a tribunalului socheaza o .

MAE, avertisment pentru romanii care calatorec in Spania din cauza ninsorilor abundente

Ministerul de Externe a transmis un avertisment pentru cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau vor sa calatoreasca in Spania, in Comunitatea Autonoma Castilla-La Mancha. Meteorologii au emis, joi, un.

Prognoza meteo pentru Bucuresti in urmatoarele zile: Racire accentuata a vremii, ploi, ninsori si polei

Vremea se va raci accentuat in Capitala in urmatoarele zile, si vor fi ploi, ninsori si precipitatii mixte ce vor duce la depunerea de polei, potrivit prognozei speciale a ANM pentru Bucuresti.

Grecia impune o perioada de carantina de sapte zile pentru cei care intra in tara cu avionul

Grecia a inasprit de vineri restrictiile impuse pentru intrarea in tara pe calea aerului, obligand toti calatorii care vin cu avionul sa se supuna unei perioade de carantina de sapte zile, relateaza EFE si Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )