Libnet.ro
UNICEF

19:30

ALERTA! Celebrul cantaret a fost GASIT MORT in CASA lui! Din primele informatii, ARTISTUL a fost UCIS

B1 B1,
ALERTA! Celebrul cantaret a fost GASIT MORT in CASA lui! Din primele informatii, ARTISTUL a fost UCIS

Lumea artistica este in doliu! Un cantaret indragit de multa lume a fost ucis chiar in casa sa. Pop Smoke, unul dintre cei mai cunoscuti rapperia fost impuscat noaptea trecuta chiarin. continuă pe B1

VIDEO Atacurile armate din Germania: 9 morti, ultimul bilant. Atacatorul si mama sa au fost gasiti morti Barbatul avea convingeri de extrema-dreapta si a revendicat atacurile intr-un video - UPDATE

Noua persoane au murit si alte cateva au fost grav ranite miercuri noaptea in Hanau, din apropierea Frankfurtului, in doua atacuri armate la baruri arabesti din centrul orasului. Suspectul a fost gasit mort acasa, alaturi de un alt cadavru care s-a dovedit a fi al mamei acestuia. Atacatorul era cetatean german si avea permis de arma, potrivit presei germane citate de BBC News. El a lasat o scrisoare in care isi exprima convingeri de extrema-dreapta, transmite si Reuters, citand cotidianul Bild.

TERIFIANT! A fost gasit MORT intr-o masina...

Un barbat a fost gasit mort intr-o masina, intre localitatile Visina si Petresti, Dambovita. Mai precis, autoritatile au fost sesizate ca intre localitatile Visina si Petresti este o persoana.

Fetita de 4 ani, gasita moarta in casa. Ce au stabilit anchetatorii

Un copil de 4 ani din comuna damboviteana I. Caragiale a fost gasit mort in casa, duminica, fara urme de violenta, cauza decesului urmand a se stabili dupa efectuarea necropsiei, a informat IPJ Dambovita.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )