Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Atacurile armate din Germania: 9 morti, ultimul bilant. Atacatorul si mama sa au fost gasiti morti Barbatul avea convingeri de extrema-dreapta si a revendicat atacurile intr-un video - UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atacurile armate din Germania: 9 morti, ultimul bilant. Atacatorul si mama sa au fost gasiti morti Barbatul avea convingeri de extrema-dreapta si a revendicat atacurile intr-un video - UPDATE

Noua persoane au murit si alte cateva au fost grav ranite miercuri noaptea in Hanau, din apropierea Frankfurtului, in doua atacuri armate la baruri arabesti din centrul orasului. Suspectul a fost gasit mort acasa, alaturi de un alt cadavru care s-a dovedit a fi al mamei acestuia. Atacatorul era cetatean german si avea permis de arma, potrivit presei germane citate de BBC News. El a lasat o scrisoare in care isi exprima convingeri de extrema-dreapta, transmite si Reuters, citand cotidianul Bild. continuă pe Hotnews

Roman mort in atacurile armate din Hanau, Germania

Una dintre victimele atacurilor din Germania este un roman. Potrivit autoritatilor germane, cele noua persoane ucise in cele doua atacuri aveau intre 21 si 44 de ani, printre ei numarandu-se emigranti din Romania, Turcia, Bosnia si Bulgaria.

Un roman s-ar afla printre cei ucisi in atacurile din Germania

Potrivit presei germane, un roman se afla printre cei 9 oameni ucisi in atacurile armate de miercuri care au avut loc in doua baruri din orasul german Hanau.

Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania. Au fost date primele informatii

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, referitor la informatia potrivit careia un roman s-ar afla printre victimeleatacului armat din Hanau, Germania, ca pana la acest moment au fost identificate sase victime din cele noua, nefiind niciun cetatean roman. Cine este romanul care a fost ucis in atentatul din Germania Un roman, mai multi cetateni turci, .

Un roman s-ar numara printre victimele atacului din Germania

Una dintre cele noua persoane care au fost ucise, miercuri seara, in atacul din Germania ar fi cetat.

Volkswagen vrea sa ofere 830 de milioane de euro clientilor cu masini diesel din Germania

Grupul Volkswagen vrea sa ofere despagubiri de 830 de milioane de euro clientilor cu masini diesel din Germania care au fost afectati de scandalul Dieselgate. Oferta vine ca urmare a negocierilor dintre VW si o asociatie ce reprezinta interesele.

Un primar din Giurgiu confirma moartea unui roman in atacurile din Germania

Un roman este printre victimele atacurilor armate din Hanau, Germania.

Autorul atacurilor din Germania a lasat o scrisoare-confesiune inainte de atacurile sangeroase

Barbatul suspectat ca a ucis noua persoane in doua baruri cu specific arab din Hanau, sud-vestul Germaniei, ar fi lasat o inregistrare video in care revendica atacurile.

Autorul atacului din Germania credea ca Statele Unite au construit baze militare secrete in care este slavit Diavolul si in care sunt torturati bebelusi (VIDEO)

Inainte de a-si lua viata, autorul atacului din orasul german Hanau, de miercuri seara, care a lasat in urma noua morti, a postat pe retelele de socializare un mesaj conspirationist in care vorbea de baze.

Cat te costa SA ADUCI o masina din Germania! Multi romani se folosesc de aceasta METODA

Multi soferi romani aleg sa-si cumpere o masina second hand din strainatate decat sa o ia din tara pe motiv ca nu sunt la fel de uzate ca cele din Romania, dar au si mai multa incredere cand vine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )