Libnet.ro
UNICEF

18:31

Alerta CFR: TREN DERAIAT in nordul tarii! Care este starea calatorilor in aceste momente. Lista trenurilor ANULATE din cauza incidentului

B1 B1,
Alerta CFR: TREN DERAIAT in nordul tarii! Care este starea calatorilor in aceste momente. Lista trenurilor ANULATE din cauza incidentului

Unul din vagoaneletrenului 4111 Sighetu Marmatiei Cluj Napoca, a deraiat joi dimineata din cauza caderii unor pietre mari de pe versanti, intre Statiile CF Valea Viseului -Leordina,. continuă pe B1

Tren deraiat in Maramures! Circulatia feroviara a fost blocata

Un tren de calatori a deraiat, joi dimineata, dupa ce a fost lovit de stanci. Incidentul a avut loc pe ruta Sighetu Marmatiei - Cluj Napoca. Bucatile de stanca desprinse de pe versanti s-au prabusit.

Tren deraiat in Maramures. Mai multe pietre mari au cazut pe sine de pe versanti

Trenul ce face legatura intre Sighetu Marmatiei si Cluj Napoca a deraiat in aceasta dimineata din cauza unor caderi de pietre de pe versanti. Circulatia feroviara a fost blocata.

Gata, e oficial: TAXA PE EMIGRATIE incearca sa salveze bugetul tarii! Care sunt SUMELE ce trebuie platite

O noua solutie pentru consolidarea bugetului tot mai sarac al tarii. Bosnia-Hertegovina, a carei populatie a scazut cu un sfert in ultimele trei decenii, profita de exodul cetatenilor sai pentru a institui.

Care este motivul crimei sangeroase din Timis, in care un barbat a fost decapitat cu drujba

Un barbat, in varsta de 44 de ani, a fost decapitat cu drujba in curtea casei. Criminalul este chiar varul sau, carea inceput sa taie cu drujba usa casei in care era barbatul impreuna cu fiii.

ROMANIA POSTACA: 9,8 milioane de romani stau pe Facebook. Alti 700.000 o ard pe Instagram... INCREDIBIL care este totalul postarilor!

Numarul utilizatorilor din Romania ai retelei de socializare Facebook a ajuns, in ianuarie, la 9,8 milioane, in timp ce totalul celor care au un cont Instagram se ridica la aproximativ 700. 000, conform datelor.

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica a Senatului. Care este motivul invocat?

Reprezentantii BNR nu vor participa marti la discutia din Comisia Economica din Senat pentru ca este nevoie mai intai de o intalnire cu Ministerul de Finante in cadrul Comitetului National de Supraveghere Macroprudentiala, a declarat, marti, pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )