Libnet.ro
UNICEF

05:00

ALERTA! Cunoscut Jurnalist, condamnat la 12 de inchisoare pentru spionaj in Rusia (FOTO)

B1 B1,
ALERTA! Cunoscut Jurnalist, condamnat la 12 de inchisoare pentru spionaj in Rusia (FOTO)

Jurnalistul ucrainean Roman Souchtchenko, care a fost arestat in octombrie 2016 in Rusia, a fost condamnatla 12 ani de inchisoarepentru fapte de spionaj, scrie Afp. Voi face apel. Aceasta decizie nu. continuă pe B1

Rusia: Un jurnalist ucrainean, condamnat la 12 de nchisoare pentru spionaj

Justitia rusa a condamnat luni un jurnalist ucrainean, Roman Souchtchenko, arestat in octombrie 2016 si gasit vinovat de spionaj, la 12 ani de inchisoare, relateaza AFP.

Un jurnalist, condamnat la 12 ani de inchisoare. De ce a fost acuzat

Jurnalistul ucrainean Roman Souchtchenko a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru fapte de spionaj. Souchtchenko a fost arestat in Rusia, in octombrie 2016. Jurnalistul spune ca este.

Fostul procuror Marius Vladoianu, condamnat la 3 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Primea mita inclusiv in beciul casei sale

Marius Vladoianu, fostul procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, a fost arestat in anul 2015 pentru santaj si trafic de influenta. Magistratul a fost condamnat defintiv pe data de 30 mai la trei ani de inchisoare de judecatorii inalta Curte de Casatie si Justitie.

Emotii mari pentru Dan Sova: Curtea Suprema judeca ultimul termen al dosarul in care pe fond a fost condamnat la inchisoare

Zi grea pentru Dan Sova! Curtea Suprema dezbate luni ultimul termen in dosarul CET Govora. Dezbateri care se vor incheia cu o sentinta si care vin dupa ce in prima instanta, in septembrie 2017, Sova a fost.

Fost director din Ministerul Justitiei, condamnat la 6 ani si 4 luni de inchisoare pentru coruptie

Ion Krech, fostul director IT din Ministerul Justitiei, a fost condamnatla peste 6 ani de inchisoare si la plata a peste 19 milioane de lei despagubiri materiale catre MJ, intr-un dosar de coruptie.

DNA cere noua ani si patru luni de inchisoare pentru Dan Sova

Procurorii DNA au cerut majorarea sentintei de trei ani pentru fostul ministru, Dan Sova, la noua ani si patru luni de inchisoare. Colegul lui Kovesi din DNA a cerut noua ani pentru Dan Sova, sustinand in.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )