Libnet.ro
UNICEF

05:15

Un jurnalist, condamnat la 12 ani de inchisoare. De ce a fost acuzat

Antena3 Antena3,
Un jurnalist, condamnat la 12 ani de inchisoare. De ce a fost acuzat

Jurnalistul ucrainean Roman Souchtchenko a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru fapte de spionaj. Souchtchenko a fost arestat in Rusia, in octombrie 2016. Jurnalistul spune ca este. continuă pe Antena3

ALERTA! Cunoscut Jurnalist, condamnat la 12 de inchisoare pentru spionaj in Rusia (FOTO)

Jurnalistul ucrainean Roman Souchtchenko, care a fost arestat in octombrie 2016 in Rusia, a fost condamnatla 12 ani de inchisoarepentru fapte de spionaj, scrie Afp. Voi face apel. Aceasta decizie nu.

Fostul procuror Marius Vladoianu, condamnat la 3 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Primea mita inclusiv in beciul casei sale

Marius Vladoianu, fostul procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, a fost arestat in anul 2015 pentru santaj si trafic de influenta. Magistratul a fost condamnat defintiv pe data de 30 mai la trei ani de inchisoare de judecatorii inalta Curte de Casatie si Justitie.

VIDEO Katia, fetita de 12 ani din Cluj care a castigat Next Star, si-a lansat prima piesa

Katia Carbune, fetita de 12 ani care a castigat anul trecut concursul Next Star, si-a lansat prima piesa Without Me. Micuta artista a lucrat cu specialistii de la studiourile HaHaHa Production.

Un cuplu a adoptat un baiat de 12 ani, dar acesta le-a spus ceva ce le-a schimbat viata pentru totdeauna. Ce se intampla acum in familia lor

Claudio Boccalon si Mariela Rzepeski din Argentina s-au casatorit, iar la scurt timp au aflat ca sufera de infertilitate. Astfel, cei doi soti s-au gandit sa-l adopte pe Julio, care avea 12 ani. Cand s-au.

Rusia: Un jurnalist ucrainean, condamnat la 12 de nchisoare pentru spionaj

Justitia rusa a condamnat luni un jurnalist ucrainean, Roman Souchtchenko, arestat in octombrie 2016 si gasit vinovat de spionaj, la 12 ani de inchisoare, relateaza AFP.

Cel mai mare proiect european derulat de Primaria Iasi, pentru care fostul primar Gheorghe Nichita a fost acuzat de fapte de coruptie, da orasul peste cap

La cativa ani dupa ce, teoretic, proiectul de gestionare a traficului din Iasi pe fonduri europene, care a costat 80 de milioane de lei, ar fi trebuit incheiat, orasul este gaurit din nou si noi semafoare sunt puse in functiune peste noapte.

Rusia: Cadavrul unei fetite de sapte ani a fost gasit intr-un frigider

Cadavrul unei fetite, in varsta de sapte ani, a fost gasit intr-un frigider vechi pe o strada din Belovo, Rusia. Aceasta disparuse de acasa pe data de 29 mai, iar cadavrul a fost gasit sambata. Pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )