Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alerta in Franta! Gara din Nimes a fost evacuata - VIDEO

Antena3 Antena3,
Alerta in Franta! Gara din Nimes a fost evacuata - VIDEO

Gara centrala din Nimes, oras in sudul Frantei, a fost evacuata de urgenta si blocata de fortele de ordine sambata seara, intr-o operatiune de verificare dupa ce o. continuă pe Antena3

Alerta falsa de terorism in Franta dupa ce trei barbati ar fi sarit dintr-un tren si ar fi deschis focul in gara din Nimes

Gara din Nimes a fost evacuata dupa ce autoritatile au declarat ca investigheaza o activitate suspicioasa in zona. initial se credea ca trei barbati ar fi sarit dintr-un tren si ca ar fi deschis focul asupra oamenilor din gara, insaPrefet du Gard a clarificat ca nu au fost incidente si ca gara a fost evacuata pentru a se investiga activitatile suspicioase.

E alerta de securitate in Barcelona. Toate statiile de metrou au fost inchise - VIDEO

O duba a intrat in multime, in zona turistica Ramblas din Barcelona, iar mai multe persoane au fost ranite, a anuntat joi politia spaniola, transmite BBC News. Potrivit unor surse sunt cel putin pa.

Atac armat in Finlanda. Doi oameni au murit, alti sase au fost raniti - VIDEO

UPDATE - Mai multe persoane au fost impuscate pe strada, in orasul Turku, aflat in sud-vestul Finlandei, iar autoritatile au anuntat ca doi oameni au murit, in timp ce alti sase au fost.

Revolta intr-o inchisoare din Venezuela. Cel putin 37 de persoane au fost ucise - VIDEO

Cel putin 37 de persoane au fost ucise, joi, in Venezuela, in urma unei revolte care a avut loc intr-o inchisoare din sudul tarii, potrivit ministerului venezuelean de Interne. Forte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )