Libnet.ro
UNICEF

13:31

Alerta la Guvern. Cod rosu de inundatii. Dezastru in mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
Alerta la Guvern. Cod rosu de inundatii. Dezastru in mai multe judete ale tarii

Este alerta la Guvern, din cauza vremii nefavorabile din toata tara. Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a convocat, incepand cu ora 10,00, comandamentul de inundatii in sistem de videoconferinta cu. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO Cod rosu de inundatii in Brasov si Covasna. Drumuri nationale acoperite de apa

Brasovul si Covasna se afla sub cod rosu de inundatii pana la ora 18. Mai multe drumuri au fost acoperite de apa, iar locuinte din mai multe localitati au fost inundate.

FOTO VIDEO Cod rosu de inundatii in Brasov si Covasna. Doua drumuri nationale au fost inchise dupa ce au fost acoperite de apa

Dn 73A Predeal-Sercaia si DN 11 B in zona localitatii Casin au fost inundate si inchise circulatiei. Brasovul si Covasna se afla sub cod rosu de inundatii pana la ora 18.

FOTO VIDEO Cod Rosu de inundatii la Brasov si Covasna. Doua drumuri nationale au fost inchise dupa ce au fost acoperite de apa

Dn 73A Predeal-Sercaia si DN 11 B in zona localitatii Casin au fost inundate si inchise circulatiei. Brasovul si Covasna se afla sub Cod Rosu de inundatii pana la ora 18.

Hidrologii avertizeaza! Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii pentru 18 bazine hidrografice si raurile din Dobrogea, pana pe 1.

INHGA a actualizat avertizarea hidrologica; Cod rosu de inundatii pe rauri din 3 judete si portocaliu pe rauri din 19 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a actualizat avertizarea de inundatii emisa vineri si a instituit Cod rosu pentru rauri din trei judete, Cod portocaliu pentru rauri din 19 judete si Cod galben pentru 27 de judete, valabile pe.

INHGA: Cod portocaliu de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara, printre care si Ialomita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis cod portocaliu si cod galben de inundatii de vineri pana duminica pentru mai multe bazine hidrografiece din tara, printre care si Ialomita. Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, se vor forma viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri.

Cod ROSU de vreme extrema in Grecia. Zeci de case au fost luate de apa - VIDEO

Serviciul National de Meteorologie din Grecia a emis un cod rosu de vreme extrema, inclusiv ploi abundente si furtuni puternice. Vremea s-a inrautatit inca de marti, fiind ploi abundente in mai multe.

Cod rosu de vreme extrema n Grecia, dupa ce mai multe localitati au fost inundate

Serviciul National de Meteorologie din Grecia EMY) a emis un cod rosu de vreme extrema, inclusiv ploi abundente si furtuni puternice, relateaza site-ul publicatiei Greek City Times, citat de Mediafax.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii

Bucurestiul se afla sub cod galben de furtuna de la ora 16. 35 pana la ora 17. 30, anunta INMH. Se vor semnala : averse ce vor cumula 12. 15 l/mp, izolat 20 l/mp, descarcari electrice, grindina de mici.

Pestera Ialomitei, inchisa publicului, dupa ce mai multe galerii au fost inundate

Din cauza precipitatiilor abundente cazute in ultimele zile in Masivul Bucegi, Pestera Ialomitei a fost inchisa publicului, dupa ce mai multe galerii au fost inundate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )