Libnet.ro
UNICEF

23:00

INHGA: Cod portocaliu de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara, printre care si Ialomita

Adevărul Adevărul,
INHGA: Cod portocaliu de inundatii in mai multe bazine hidrografice din tara, printre care si Ialomita

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis cod portocaliu si cod galben de inundatii de vineri pana duminica pentru mai multe bazine hidrografiece din tara, printre care si Ialomita. Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, se vor forma viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri. continuă pe Adevărul

INHGA: Cod portocaliu de inundatii pe ruri din 5 judete / Cod galben n 24 de judete

Hidrologii au instituit Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din cinci judete si Cod galben pentru alte 24, potrivit Institutului National de Hodrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Avertizari cod galben si portocaliu de furtuni si inundatii, zeci de judete fiind vizate; se vor inregistra cantitati de precipitatii ce pot ajunge la 70 l/mp.

Hidrologii avertizeaza! Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii pentru 18 bazine hidrografice si raurile din Dobrogea, pana pe 1.

Vremea. Cod galben si cod portocaliu de inundatii pentru o mare parte a tarii

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, joi, avertizari Cod galben si Cod portocaliu de inundatii pentru 18 bazine hidrografice si raurile din Dobrogea, pana pe 1.

Avertizare meteo de ploi abundente si vnt / Cod Portocaliu n mai multe judete cu zone montane

Meteorologii au emis marti o avertizare de ploi abundente si instabilitate atmosferica, care vizeaza trei sferturi din tara. Pentru mai multe judete din zona montana a fost emis un Cod Portocaliu de vreme proasta.

Vremea extrema loveste Romania. Cod portocaliu de ploi abundente

Vremea extrema loveste Romania. Meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu pentru mai multe judete din centrul tarii. in aceste zone va ploua abundent si s-ar putea atinge in doar cateva ore.

Cod portocaliu de inundatii n 5 judete, cod galben n 24 de judete

Hidrologii au emis o avertizare de inundatii valabila pentru bazinele hidrografice Olt, Arges, Ialomita, C1233;lm1233;tui, Siret, Jijia si raurile din Dobrogea, urmand a fi afectate zeci de judete. Astfel, in cinci judete va fi cod portocaliu, iar in 24 de judete va fi cod galben, de miercuri pana joi, transmite news. ro.

Vremea face ravagii. Cod portocaliu de inundatii in 24 de judete din tara

Meterologii au emis marti cod portocaliu de inundatii in 22 de judete. in aceste zone va ploua atat de mult, incat, in doar cateva ore, s-ar putea strange cantitatea de precipitatii normala pentru o luna i.

VIDEO Inundatii pe mai multe drumuri din Buzau. DN 10 este inchis la Siriu din cauza caderilor de pietre

Precipitatiile din ultimele ore au dus la acumularea de cantitati importante de apa si pe principalele sosele care traverseaza judetul Buzau. Sunt probleme pe DN2 E85, la kilometrul 130, in afara localitatii Zarnesti, judetul Buzau. Circulatia autovehiculelor este restrictionata complet pe DN 10 Buzau catre Brasov, in zona barajului Siriu, din cauza caderilor de pietre de diferite dimensiuni.

Cod portocaliu de instabilitate atmosferica n judetul Braila, valabil pna la ora 09:00

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting Cod portocaliu de instabilitate atmosferica pentru judetul Braila, valabil pana la ora 09:00. Avertizari cod galben si portocaliu de furtuni si inundatii, zeci de judete fiind vizate; se vor inregistra cantitati de precipitatii ce pot ajunge la 70 l/mp.

VIDEO Drumuri acoperite de noroi dupa ploile torentiale din Iasi. Judetul este sub avertizare de cod portocaliu

Vremea continua sa dea batai de cap drumarilor. Angajatii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi intervin pentru curatarea tronsoanelor din mai multe judete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )