Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alerta de la hidrologi! Cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Alerta de la hidrologi! Cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara

Hidrologii au emis cod galben de inundatii pentru mai multe zone din tara. Ca urmare a precipitatiilor prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe. continuă pe Antena3

Cod galben de furtuna in Capitala si in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dupa-amiaza mai multe atentionari nowcasting cod galben de ploi si descarcari electrice, ce vizeaza municipiul Bucuresti, dar si judetele Ilfov, Ialomita, Teleorman,Calarasi, Giurgiu, Alba, Mures, Cluj, Satu Mare sau Neamt.

PRAPAD iN JUMATATE DE TARA! COD GALBEN de INUNDATII pe mai multe rauri (FOTO)

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare cod galben pentru mai multe rauri din tara Vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe.

Avertizare cod galben de inundatii pe rauri din 13 judete din sudul si centrul tarii, de marti pana miercuri

Hidrologii au emis o avertizare Cod galben pentru 13 judete din sudul si centrul tarii, unde incepand de marti si pana miercuri dupa-amiaza se pot produce inundatii locale pe afluentii raurilor Olt, Calmatui, Vedea, Arges, Ialomita si Prahova.

Cod galben de inundatii in Gorj si Jiu

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, un cod galben de inundatii pentru raul Jiu, in judetele Gorj si Dolj, valabil de sambata, ora 12. 00, pana duminica dimineata, la ora 6. In aceasta perioada este posibila cresterea debitelor cotelor de atentie.

Dupa furtuni vin apele! E cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din Gorj, Valcea si Arges

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis vineri seara o atentionare Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Gorj, Valcea si Arges, valabila pana.

Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din judetele Gorj, Valcea si Arges, pana sambata, la 9:00

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, vineri seara, un cod portocaliu de inundatii pentru bazine hidrografice din judetele Gorj, Valcea si Arges, valabil de vineri seara, de la ora 21. 30, pana sambata dimineata, la ora 9. 00, in aceasta perioada fiind posibil sa se inregistreze depasiri ale cotelor de inundatii pe raurile mici, scrie news. ro.

Alerta meteo! Cod galben de ploi si descarcari electrice in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare nowcasting cod galben de ploi si descarcari electrice, valabila pe durata urmatoarei ore si jumatate in sapte judete din vestul.

Furtuni in mai multe zone ale tarii. Care sunt zonele vizate si cat dureaza urgiile

INMH a emis cod galben de furtuna pentru mai multe judete ale tarii. Va ploua puternic, vor fi descarcari electrice, intensificari ale vantului si pe alocuri, va cadea grindina.

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii

Biletele pentru concertul pe care formatia britanica Depeche Mode il va sustine, pe 23 iulie, la Cluj-Napoca au fost suplimentate pentru mai multe categorii.

INHGA a emis un Cod galben de inundatii pe raza judetelor Arad si Hunedoara, pana la miezul noptii

IInstitutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o alerta Cod galben de inundatii valabila in trei bazine hidrografice de pe raza judetelor Arad si Hunedoara, pana la miezul noptii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )