Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cod galben de furtuna in Capitala si in mai multe judete

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de furtuna in Capitala si in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dupa-amiaza mai multe atentionari nowcasting cod galben de ploi si descarcari electrice, ce vizeaza municipiul Bucuresti, dar si judetele Ilfov, Ialomita, Teleorman,Calarasi, Giurgiu, Alba, Mures, Cluj, Satu Mare sau Neamt. continuă pe Hotnews

Nowcasting. Alerta de furtuna in mai multe judete ale tarii. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica dupa-amiaza noi atentionari nowcasting Cod galben de averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina pentru judetele.

Cod galben de ceata pentru sase judete. Vizibilitate sub 50 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dimineata un cod galben de ceata pentru sase judete, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri .

Alerta meteo! Cod galben de ploi si descarcari electrice in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare nowcasting cod galben de ploi si descarcari electrice, valabila pe durata urmatoarei ore si jumatate in sapte judete din vestul.

Noi alerte meteo! Cod galben de fenomene periculoase

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de instabilitate atmosferica. COD GALBEN valabil pana sambata la ora 19:15 in.

Cod galben de inundatii in Gorj si Jiu

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, un cod galben de inundatii pentru raul Jiu, in judetele Gorj si Dolj, valabil de sambata, ora 12. 00, pana duminica dimineata, la ora 6. In aceasta perioada este posibila cresterea debitelor cotelor de atentie.

INHGA a emis un Cod galben de inundatii pe raza judetelor Arad si Hunedoara, pana la miezul noptii

IInstitutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, vineri, o alerta Cod galben de inundatii valabila in trei bazine hidrografice de pe raza judetelor Arad si Hunedoara, pana la miezul noptii.

Administratia Trump pune la punct o noua strategie antiterorism, ce le cere aliatilor sa depuna mai multe eforturi

Un proiect de strategie de lupta impotriva terorismului pus la punct de administratia presedintelui Donald Trump le cere aliatilor americani sa depuna mai multe eforturi pentru combaterea militantilor islamisti, admitand in acelasi timp ca amenintarea terorismului nu va eliminata complet niciodata, relateaza Reuters.

Profesoara care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant a fost data afara: Nu vor decat sa scape de mine

Profesoara de limba romana Cristina Tunegaru de la o scoala generala din Capitala, care a avut mai multe declaratii critice la adresa sistemului de invatamant, dar si a amestecului Primariei Bucuresti in activitatea scolara, spune a fost data afara din scoala, desi nu s-a interesat nimeni de progresele elevilor ei. Nu vor decat sa scape de mine, profesorul care vrea sa schimbe sistemul de la baza, spune dascalul pe Facebook.

Mai multe localitati din Dambovita sunt afectate de inundatii

Mai multe localitati din judetul Dambovita sunt afectate de inundatii, duminica seara, pompierii intervenind pentru evacuarea apei care a intrat in gospodarii din comunele Razvad, Visinesti si Uliesti.

Incidente in fata sectiei unde a votat Marine Le Pen: Mai multe feministe au organizat un protest impotriva candidatei extremei-dreapta (FOTO)

Marine Le Pen a votat duminica la o sectie de vot din Henin-Beaumont, regiunea Pas-de-Calais. La sosire, aceasta a fost intampinata de mai multe membre ale grupului Femen care au organizat un protest la ad.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )