Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alerta hidrologica: Fenomene periculoase pe Dunarea pana pe 15 iunie. Debitul fuluviului creste constant

Adevărul Adevărul,
Alerta hidrologica: Fenomene periculoase pe Dunarea pana pe 15 iunie. Debitul fuluviului creste constant

Hidrologii au emis avertizari cod galben si cod portocaliu pentru Dunare, urmand a fi afectate mai multe judete. De miercuri dimineata de la ora 06. 00, pana in 15 iunie, debitul fluviului va creste constant, fiind posibile depasiri ale fazelor de aparare. continuă pe Adevărul

ALERTA! Cod galben si portocaliu de INUNDATII pe Dunare, pana la 15 iunie

Hidrologii au emis, marti, avertizari cod galben si cod portocaliu pentru Dunare, urmand a fi afectate mai multe judete. De miercuri dimineata pana in 15 iunie, debitul fluviului va creste constant, fiind.

Cod portocaliu si galben de inundatii pe Dunare pana pe 15 iunie

Hidrologii au emis avertizari cod galben si cod portocaliu pentru Dunare, urmand a fi afectate mai multe judete. De miercuri dimineata de la ora 6. 00, pana in 15 iunie, debitul fluviului va creste constant, fiind posibile depasiri ale fazelor de aparare.

Alerta hidrologica. Apele Romane despre starea raurilor din judetul Galati: Se vor depasi cotele de inundatie

Directorul general al Administratiei Nationale Apele RomaneANAR), Victor Sandu, a ajuns marti, 4 iunie 2019, in judetul Galati pentru a inspecta starea digurilor de aparare de la principalele cursuri de apa. Autoritatile recomanda populatiei sa evite zona raurilor si albiilor secate, deoarece pe acolo se pot produce oricand viituri foarte mari din cauza frecventelor ruperi de nori.

Alerta hidrologica: S-a instituit cod portocaliu de inundatii in 19 judete. Pericol la Oltenita din cauza Argesului

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din 19 judete, pana luni la miezul noptii. Alerta este valabila si pentru judetul Calarasi, fiind progrnozate cresteri de debit si nivel pe raul Arges, in zona localitatii Oltenita.

Avertizare meteorologica! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica dimineata, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in trei judete din zona Transilvaniei. Potrivit meteorologilor, pana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )