Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cod portocaliu si galben de inundatii pe Dunare pana pe 15 iunie

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu si galben de inundatii pe Dunare pana pe 15 iunie

Hidrologii au emis avertizari cod galben si cod portocaliu pentru Dunare, urmand a fi afectate mai multe judete. De miercuri dimineata de la ora 6. 00, pana in 15 iunie, debitul fluviului va creste constant, fiind posibile depasiri ale fazelor de aparare. continuă pe Adevărul

ALERTA! Cod galben si portocaliu de INUNDATII pe Dunare, pana la 15 iunie

Hidrologii au emis, marti, avertizari cod galben si cod portocaliu pentru Dunare, urmand a fi afectate mai multe judete. De miercuri dimineata pana in 15 iunie, debitul fluviului va creste constant, fiind.

URGIE iN APROAPE TOATA TARA! Cod portocaliu de INUNDATII in mai mult de jumatate dintre judetele Romaniei

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o noua avertizare cod portocaliu de inundatii. Hidrologii avertizeaza ca ar putea fi depasite cotele de aparare pe zeci de.

Pericol de INUNDATII: COD PORTOCALIU in 19 judete ale tarii. Autoritatile sunt in ALERTA. VEZI HARTA zonelor afectate

Hidrologii au emis duminica o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pana luni, la ora 24. 00 si care vizeaza rauri din 19 judete ale tarii. Potrivit Institutlui National de Hidrologie si.

Cod portocaliu de inundatii in 19 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica, o avertizare Cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din 19 judete, pana luni la miezul noptii. Potrivit.

POTOP iN ROMANIA! Meteorologii anunta COD PORTOCALIU de INUNDATII in aproape toata tara (FOTO)

Prapad in Romania. Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pe rauri din 29 de judete ale tarii. Se anunta scurgeri pe versanti, torenti, paraie, viituri pe raurile mici cu posibile inundatii.

POTOP iN ROMANIA! Hidrologii anunta COD PORTOCALIU de INUNDATII in aproape toata tara (FOTO)

Prapad in Romania. Hidrologii au emis cod portocaliu de inundatii pe rauri din 29 de judete ale tarii. Se anunta scurgeri pe versanti, torenti, paraie, viituri pe raurile mici cu posibile inundatii.

Alerta hidrologica: S-a instituit cod portocaliu de inundatii in 19 judete. Pericol la Oltenita din cauza Argesului

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, duminica, o avertizare cod portocaliu de inundatii, valabila pe rauri din 19 judete, pana luni la miezul noptii. Alerta este valabila si pentru judetul Calarasi, fiind progrnozate cresteri de debit si nivel pe raul Arges, in zona localitatii Oltenita.

Cod Portocaliu de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice din Dambovita

Vremea rea continua sa dea batai de cap autoritatilor. ANM a emis un Cod Portocaliu de inundatii pe raurile din bazinele hidrografice din Dambovita.

Alerta hidrologica: Fenomene periculoase pe Dunarea pana pe 15 iunie. Debitul fuluviului creste constant

Hidrologii au emis avertizari cod galben si cod portocaliu pentru Dunare, urmand a fi afectate mai multe judete. De miercuri dimineata de la ora 06. 00, pana in 15 iunie, debitul fluviului va creste constant, fiind posibile depasiri ale fazelor de aparare.

Avertizare ANM: Cod Portocaliu de averse torentiale pentru Capitala pana la 16.30

Municipiul Bucuresti se afla sub Cod portocaliu de averse torentiale marti dupa-amiaza pana la ora 16:30, potrivit unei avertizari emise de Administratia Nationala de Meteorologie. in Capitala se vor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )