Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alerta! Incendiu PUTERNIC la o Facultate din Romania! Detalii de ULTIM MOMENT (VIDEO)

B1 B1,
Alerta! Incendiu PUTERNIC la o Facultate din Romania! Detalii de ULTIM MOMENT (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit luni dimineata la un imobil apartinand Facultatii de Mecanica din Craiova, fiind afectata o suprafata de peste 300 de metri patrati din mansarda. Focul a fost stins dupa mai bine. continuă pe B1

79 de imigranti incercau sa iasa din Romania inghesuiti intr-un TIR (VIDEO)

Aproape 80 de imigranti au fost descoperiti cand incercau sa iasa din Romania inghesuiti intr-un TIR. Cei 79 de cetateni iranieni, irakieni, sirieni, turci si chinezi au fost gasiti de catre.

Cea mai inmatriculata masina din Romania, in anul 2018, nu mai este Dacia

Cea mai inmatriculata marca din Romania, in primul trimestru al lui 2018, este Opel, care in primul .

Presa britanica acuza ca din cauza suprapopularii din inchisorile din Romania, interlopii romani pot umbla liberi prin Regatul Unit

Tabloidele britanici condamna in mai multe articole faptul ca interlopi extrem de periculosi din Romania pot umbla liberi prin Regatul Unit deoarece suprapopularea din inchisorile din Romania ii face pe acestia.

in Muntii Bucegi se afla cel mai cunoscut triunghi energetic din Romania. Are o putere incredibila

Romania este cunoscuta ca fiind zona cu cele mai multe puncte energetice de pe glob. Sapte din cele 15 din cate sunt in lume. Globul pamanesc este plin de astfel de linii energetice care se intretaie si.

Ritualul STRANIU dintr-un sat din Romania: MORTII sunt strigati pe nume si implorati sa iasa din SICRIE (FOTO)

Un ritual impresionant se desfasoara anual intr-o localitate din Dolj. in Joia Mare de la primele ore ale diminetii cimitirul din localitatea Salcia se umple de lumina. Femeile aprind focuri pe morminte si ii.

WiFi4EU - Lista localitatilor din Romania care vor avea internet gratuit

Potrivit Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, peste 10. 000 de municipalitati s-au inscris deja in portalul WiFi4EU prin care vor beneficia de programul UE de implementare a retelelor de Wi-Fi gratuit, scrie Digi24 .

Imagini socante dintr-un spital din Romania. Urmariti cu atentie filmul groazei VIDEO

Imagini teribile din buncarul infect al Serviciului de Anatomopatologie din Spitalul Judetean Cluj publicate pe Facebook de deputatul Emanuel Ungureanu. Urmariti cu atentie filmul groazei. De acesti oameni.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )