Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cea mai inmatriculata masina din Romania, in anul 2018, nu mai este Dacia

România Liberă România Liberă,
Cea mai inmatriculata masina din Romania, in anul 2018, nu mai este Dacia

Cea mai inmatriculata marca din Romania, in primul trimestru al lui 2018, este Opel, care in primul . continuă pe România Liberă

Mihaela Tatu, despre cea mai grea perioada din viata sa: M-am speriat!

Mihaela Tatu a facut marturisiri despre cea mai grea perioada din viata sa, atunci cand s-a ingrasat extrem de mult. Eu intotdeauna m-am ingrasat din cauza problemelor de sanatate. Am facut ordine, o.

VIDEO Kayserispor, invinsa fara drept de apel de Fenerbahce (scor 5-0)/ Marius Sumudica: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor

Kayserispor, echipa antrenata de Marius Sumudica, a pierdut rusinos pe propriul teren in fata celor de la Fenerbahce, in etapa a XXVII-a a campionatului turc de fotbal. Tehnicianul roman s-a aratat extrem de dezamagit de infrangerea suferita de echipa sa: E cea mai mare rusine din cariera mea de antrenor. N-am pierdut niciodata un meci cu 5-0.

Cea mai mare banca din Ucraina da in judecata PricewaterhouseCoopers

Cea mai mare banca din Ucraina, PrivatBank, a actionat in judecata subsidiarele din Ucraina si Cipru ale firmei internationale de consultanta PricewaterhouseCoopers PwC), pentru nereguli in auditurile pe care i le-a efectuat aceasta in perioada 2013-2015, anunta Reuters.

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Faceam 50.000 de dolari pe zi

Cel mai periculos hacker din Romania dezvaluie secrete din lumea intunecata a internetului. Este prima lui marturie, in fata camerelor. Kobudera avut parte de adrenalina, putere, faima si bogatie si nu su.

Unul dintre cei mai mari TRAFICANTI din Romania cere sa fie lasat la SLUJBA DE iNVIERE! Ce a decis judecatorul

Liderul unei temute grupari de trafic de droguri, Altstadter Cristian Loredan, cetatean german de origine romana, aflat in prezent in arest la domiciliu, a cerut judecatorului de drepturi si libertati sa fie.

Una dintre cele mai importante banci din Romania dispare. Ce se va intampla cu conturile clientilor

Banca Transilvania a devenit proprietar al pachetului majoritar de actiuni detinut de Eurobank Group la Bancpost si al actiunilor detinute de ERB Retail Services IFN si ERB Leasing IFN, conform unui comunicat emis.

Mirela Vaida prezinta evenimentul anului 2018

Mirela Vaida i se alatura Loredanei in cea mai spectaculoasa productie din Romania, punerea in scena a spectacolului Mamma Mia! Mirela a fost invitata lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, unde a.

Trandafir and Associates, alaturi de Ebury la intrarea pe piata din Romania

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, Societatea de avocati Trandafir and Associates asista Ebury in procesul de intrare pe piata din Romania. Specializata in servicii financiare e-money, servicii de plati electronice), Ebury este una dintre companiile fintech cu cea mai rapida crestere din industria sa, la nivel global. Proiectul este coordonat de George Trandafir, Managing Partner al Trandafir and Associates.

Facebook Messenger primeste cea mai importanta actualizare din ultimul an

Facebook Messenger primeste deseori actualizari, dar cele mai multe sunt menite sa acopere niste vulnerabilitati si sa faca aplicatia mai sprintena. La fel ca aplicatia principala Facebook, nu trec doua saptamani fara sa actualizeziFacebook Mesenger. Aceasta este o traditie impusa de compania lui Mark Zuckerberg, desi diferentele intre variante nu sunt neaparat unele evidente. Ocazional [].

Rugaciunea speciala din Joia Mare. Are cea mai mare putere astazi

Se spune ca rugaciunile au putere mai mare in Saptamana Luminata, cand cerurile sunt deschise dupa Invierea Domnului. Pentru ziua de joi exista o rugaciune speciala a Sfantului Ierarh Antim Ivireanul, inchinata.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )