Libnet.ro
UNICEF

17:15

ALERTA! Incident militar intre o fregata ruseasca din Marea Neagra si un submarin NUCLEAR american. Detalii de ULTIM moment!

B1 B1,
ALERTA! Incident militar intre o fregata ruseasca din Marea Neagra si un submarin NUCLEAR american. Detalii de ULTIM moment!

O fregata apartinand Flotei ruse a Marii Negre a localizat si a urmarit in Marea Mediterana, un submarin nuclear american care facea parte din grupul naval implicat intr-o operatiune militara a Statelor. continuă pe B1

O fregata a Flotei ruse din Marea Neagra a urmarit un submarin nuclear american n Marea Mediterana

O fregata apartinand Flotei ruse a Marii Negre a localizat si a urmarit, in aprilie, in Marea Mediterana, un submarin nuclear american care facea parte din grupul naval implicat intr-o operatiune militara a Statelor Unite impotriva Siriei, au dezvaluit vineri oficiali militari rusi, transmite Mediafax.

ALERTA DE SECURITATE pe un AEROPORT din Germania!

Alerta de securitate pe Aeroportul Bremen, din Germania. Aeroportul din orasul cu acelasi nume a fost inchis temporar din cauza unei brese de securitate. 55 de pasageri cu destinatia Paris si alti 71 cu.

SUA spun ca Rusia se afla n spatele atacului cu Noviciok din Marea Britanie si anunta sanctiuni mpotriva Moscovei

Administratia SUA a anuntat miercuri ca a stabilit ca guvernul Rusiei este cel responsabil de atacul cu agent neurotoxic comis in martie, in Marea Britanie, asupra fostului spion rus Serghei Skripal si a fiicei acestuia, informand totodata ca va impune curand sanctiuni impotriva Moscovei, transmite Reuters.

DECIZIE FINALA pentru romanii din MAREA BRITANIE! Se va intampla imediat dupa BREXIT! Detalii de ulim moment

Jumatate dintre cetatenii britanici cred ca decizia finala privind iesirea Marii Britani din Uniunea Europeana ar trebui luata de cetateni printr-un referendum, in contextul in care in spatiul public se.

Mai multe autovehicule in flacari in afara unei inchisori din Marea Britanie, dupa ce doi mascati inarmati au fost vazuti fugind de la locul incidentului

Mai multe masini au luat foc in afara inchisorii din Birmingham, dupa ce doi barbati mascati inarmati cu arme de foc au fost vazuti de fugind de la locul incidentului, a spus politia. Politia.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )