Libnet.ro
UNICEF

09:00

DECIZIE FINALA pentru romanii din MAREA BRITANIE! Se va intampla imediat dupa BREXIT! Detalii de ulim moment

B1 B1,
DECIZIE FINALA pentru romanii din MAREA BRITANIE! Se va intampla imediat dupa BREXIT! Detalii de ulim moment

Jumatate dintre cetatenii britanici cred ca decizia finala privind iesirea Marii Britani din Uniunea Europeana ar trebui luata de cetateni printr-un referendum, in contextul in care in spatiul public se. continuă pe B1

SUA spun ca Rusia se afla n spatele atacului cu Noviciok din Marea Britanie si anunta sanctiuni mpotriva Moscovei

Administratia SUA a anuntat miercuri ca a stabilit ca guvernul Rusiei este cel responsabil de atacul cu agent neurotoxic comis in martie, in Marea Britanie, asupra fostului spion rus Serghei Skripal si a fiicei acestuia, informand totodata ca va impune curand sanctiuni impotriva Moscovei, transmite Reuters.

Ministru PSD, pilda pentru romanii din diaspora - Cum a reusit sa revina in Romania si sa aiba un trai decent

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a declarat, vineri, la Craiova ca romanii din afara tarii au oportunitati sa se intoarca acasa si foarte multi isi doresc acest lucru. El.

FOTO Globetrotterii din Marea Britanie care s-au indragostit iremediabil de Romania: Ne-am simtit ca niste regi

Doi bloggeri din Marea Britanie au parasit de curand Romania, dupa mai bine de o luna de calatorii, dublu fata de cat isi planuisera initial. Pe blogul lor, Ludwigs Odyssey, Wendy si Rapha au postat o serie de impresii cu locurile pe care le-au vizitat, dar si o fabuloasa colectie a unei Romanii in imagini.

Mai multe autovehicule in flacari in afara unei inchisori din Marea Britanie, dupa ce doi mascati inarmati au fost vazuti fugind de la locul incidentului

Mai multe masini au luat foc in afara inchisorii din Birmingham, dupa ce doi barbati mascati inarmati cu arme de foc au fost vazuti de fugind de la locul incidentului, a spus politia. Politia.

Incendiu urias de tip tornada, izbucnit intr-o fabrica din Marea Britanie. Flacarile s-au inaltat la peste 15 metri - VIDEO

Pompierii britanici au difuzat o inregistrare video a unui incendiu care semana cu o tornada, focul inaltandu-se la peste 15 metri. Filmuletul arata o coloana de fum de culoare rosiatica care se ridica.

Ce provoaca praful de maimuta, drogul care pune pe jar Marea Britanie

Un drog numit praf de maimuta se raspandeste rapid si provoaca ingrijorari in Marea Britanie din cauza efectelor sale periculoase.

Drogul care pune pe jar Marea Britanie: consumatorii simt ca au puteri neobisnuite, sar de pe cladiri si ataca fetele oamenilor

Un drog numit praf de maimuta se raspandeste rapid si provoaca ingrijorari in Marea Britanie din cauza efectelor sale periculoase.

Avertizari MAE pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia

Ministerul Afacerilor Externe a emis avertizari pentru romanii care calatoresc in Germania si Croatia. In Germania se anunta temperaturi care pot ajunge pana la 40 de grade, iar in Croatia este in vigoare un cod rosu de canicula.

Alina Mungiu Pippidi, reclamata la CNCD de soferul masinii anti-PSD si de romanii din diaspora

Razvan Stefanescu, soferul masinii suedeze care a fost lasat de Politia Romana fara placutele antiPSD in lipsa oricarei baze legale, aduna semnaturi de la romanii din diaspora care se simt jigniti de afirmatiile ofensatoare facute la adresa lor de.

Vid legislativ in Marea Britanie. Medicamente periculoase obtinute cu retete de la medici romani si bulgari

Pacientii britanici profita de un vid legislativ din legislatia nationala pentru a comanda online medicamente periculoase, care ar fi obtinute cu ajutorul unor retete de la doctori romani si bulgari, potrivit unui raport intocmit de Comisia pentru Capitatea Serviciilor de ingrijire din Regatul Unit, citat de Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )