Libnet.ro
UNICEF

07:00

ALERTA in India! Asiaticii se tem pentru Donald Trump...

B1 B1,
ALERTA in India! Asiaticii se tem pentru Donald Trump...

Donald Trump va efectua saptamana viitoare o vizita in India. Astfel, politistii se tem ca macacii de langa Taj Mahal il vor ataca pe Trump. Autoritatile vor fi inarmate cu prastii ca sa alunge. continuă pe B1

Povestea romanului care a fost soferul lui Donald Trump, dar care acum este retinut de agentia americana pentru imigratie, desi i-ar fi fost anulata pedeapsa de deportare

Un emigrant roman, care s-a dus legal in SUA si ar fi fost sofer pentru Donald Trump, este inca retinut de agentia responsabila pentru imigratia din cadrul Departamentului de securitate interna desi i s-ar fi suspendat decizia de deportare, relateaza Daily Mail.

India vrea sa scape de mirosul ingrozitor de la Taj Mahal inaintea vizitei lui Donald Trump. Masurile drastice aplicate

Administratia orasului Agra, in apropierea careia se afla Taj Mahalul, si-au propus sa scape de mirosul ingrozitor inaintea vizitei presedintelui american, Donald Trump, arataFox News. Potrivit unui.

Donald Trump Jr. va vana un urs grizzly in Alaska

Donald Trump Jr. a obtinut permisiunea de a vana un urs grizzly in Alaska, potrivit New York Times, citat de Mediafax. Vanatoarea il va costa pe fiul cel mare al presedintelui SUA 1. 160 de dolari.

Donald Trump denunta dezinformarea opozitiei democrate privind ingerintele electorale ruse

Presedintele SUA, Donald Trump, a denuntat, vineri, acuzatiile privind planurile Rusiei de a se implica din nou in scrutinul prezidential american, catalogand actiunile opozitiei democrate drept o farsa, relateaza Mediafax.

Donald Trump nu exclude posibilitatea de a-l gratia pe Roger Stone

Comentand cazul Roger Stone, condamnat joi la 40 de luni de inchisoare, Donald Trump a declarat ca fostului sau consilier are sanse reale sa fie exonerat.

Donald Trump critica Academia American de Film

Presedintele american Donald Trump a criticat Academia americana de film, la un miting organizat in .

George Soros cere indepartarea lui Mark Zuckerberg de la conducerea Facebook: il ajuta pe Donald Trump sa fie reconfirmat ca presedinte

Miliardarul George Soros i-a cerut sefului Facebook Mark Zuckerberg sa se retraga de la conducerea companiei. Soros avertizeaza ca deciziile sefului retelei de socializare il va ajuta pe Donald Trump sa fie reales, scrie BBC, potrivit Mediafax.

Donald Trump critica dur o initiativa privind blocarea exporturilor de motoare de avioane in China

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat dur, marti seara, propunerile care ar putea bloca vanzarea in China a motoarelor de avioane produse de companii americane, informeaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters.

Presa: Donald Trump l-a demis pe seful comunitatii americane de informatii din cauza unui briefing legat de Rusia

Joe Maguire a fost concediat de la sefia comunitatii americane de informatii pentru ca a informat o comisie a Camerei Reprezentantilor despre tentativa rusilor de a se amesteca in alegerile prezidentiale prevazuite sa aiba loc in toamna acestui an in Statele Unite, scriu doua mari ziare americane, citate de AFP.

Alegeri SUA 2020: miliardarul Michael Bloomberg intra in scena la Las Vegas si agita apele in Partidul Democrat. Contre cu Donald Trump

Impulsionat de o crestere semnificativa in sondaje, miliardarul american Michael Bloomberg, candidat la obtinerea investiturii Partidului Democrat pentru alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, va participa miercuri la prima sa dezbatere televizata de campanie, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )