Libnet.ro
UNICEF

01:06

Alerta in inima Europei: Tara in care numarul cazurilor de COVID-19 a crescut cu 89%

B1 B1,
Alerta in inima Europei: Tara in care numarul cazurilor de COVID-19 a crescut cu 89%

Alerta in Belgia dupa ce s-a inregistrat o crestere masiva a numarului de contaminari cu noul coronavirus. Trebuie sa se actioneze rapid pentru a evita noi masuri de izolare, a avertizatCentrul. continuă pe B1

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum .

Turism la alt nivel. Tara care da mii de euro daca turistii se imbolnavesc in vacantele de acolo

Statul Uzbekistan promite cate 3000 de euro fiecarui turist care se va infecta cu coronavirus pe teritoriul lui. Pentru asta, turistii infectati trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Turism la alt nivel. Tara care da 3000 de euro daca turistii se imbolnavesc in vacantele de acolo Autoritatile din Uzbekistan au anuntat ca turistii care se .

NYT: Care va fi tara care va triumfa intr-o epoca post-pandemica? Pont: Nu e China sau SUA

Imaginati-va o tara, o mare putere economica occidentala, unde coronavirusul a aparut tarziu, dar in care guvernul, in loc sa nege si sa intarzie, a actionat inca de la inceput. Era mai pregatit pentru teste si gata sa urmareasca evolutia ca sa reduca nivelul rapid si sa limiteze decesele la un numar mai mic decat in oricare alta importanta putere industriala occidentala, potrivit New York Times.

Cat costa testul Covid-19 in Romania, comparativ cu alte state din Europa. Tara care testeaza gratuit

Pretul unui test pentru identificarea virusului Covid-19 in Romania variaza intre 280 si 390 de lei, adica echivalentul a 60-80 de euro. in unele state din Europa, costurile sunt mult mici, iar altele chiar ramburseaza banii celor care aleg sa se testeze.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )