Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Playtech Playtech,
Ultima ora. Ludovic Orban, anuntul despre carantinarea mai multor localitati din tara. Care sunt judetele vizate

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de marti despre varianta de a carantina mai multe localitati din judetele Arges si Brasov pentru a evita raspandirea comunitara a virusului. Premierul a explicat ca in acest moment exista cateva zone care sunt sub monitorizare, iar daca va fi nevoie se va institui masura carantinei, asa cum . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anuntul trist despre revenirea la starea de urgenta: in mod clar, de acum incolo se aplica legea

Ludovic Orban a anuntat in cursul serii de luni conditiile in care restrictiile zonale vor fi reintroduse. De asemenea, premierul a vorbit si despre cei aproape 1000 de pacienti testati pozitiv, care au cerut sa fie externati sau au refuzat internarea. Cand vom reveni la masuri restrictive noi Premierul Romaniei a vorbit ieri despre limita maxima .

Adio, vacanta de vara! Ludovic Orban, anuntul momentului: Putem sa le amanam, tinerii au toata viata inainte

Ludovic Orban le-a transmis ieri seara romanilor un mesaj de interes general. Chiar daca e vara si suntem dornici de mers in vacante, premierul ne recomanda sa evitam anumite locuri care reprezinta posibile focare de infectie. De asemenea, acesta insista ca romanii care vor neaparat in vacanta sa mearga in Romania. Nu merg in vacanta .

LUDOVIC ORBAN: Autoritatile au in vedere carantinarea a cate trei localitati din judetele Brasov si Arges

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca autoritatile au in evaluare cate trei localitati din judetele Arges si Brasov, unde, daca va fi necesar, va fi dispusa masura carantinarii, intrucat, a explicat el, odata cu intrarea in vigoare a legii, exista posibilitatea de a impune carantina zonala pentru comunitati locale sau pentru zone, conform Agerpres.

Simona Halep, Gica Hagi si Ion Tiriac, mesaj de ultima ora pentru romani. O sa dureze cel putin 10 ani!

Unii dintre cei mai cunoscuti sportivi pe care i-a avut Romania au un mesaj de ultima ora de transmis poporului. Ce spun Simona Halep, Ion Tiriac si Gica Hagi? Halep, Tiriac si Hagi, mesaj de ultima ora pentru romani? Unii din cei mai mari campioni au ajuns sa fie in istoria si inimile romanilor foarte .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre noile masuri de restrictii. Ce ii asteapta pe romani dupa cresterea numarului de cazuri

De ziua Aviatiei Romane, pe cerul Capitalei a avut loc un spectacol deosebit la care au participat zeci de aeronave supersonice, de transport si elicoptere militare. La ceremonie a participat si premierul Romaniei, Ludovic Orban, care a tinut sa transmit un mesaj pentru toti cetatenii. Respectati regulile, respectati masurile de protectie sanitara! Ludovic Orban a .

Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul

Dupa videoconferinta avuta cu prefectii din Romania, marti seara, Premierul Ludovic Orban a facut un anunt. Solicitarile facute de acesta la adresa prefectilor. Ludovic Orban, decizie de ultima ora. Ce a anuntat Premierul Marti seara, premierul Ludovic Orban a transmis ca pentru a creste eficienta in lupta cu noul coronavirus, acesta a solicitat o serie .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora dupa cresterea alarmanta a numarului de infectari cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a facut luni declaratii dupa cresterea alarmanta a numarului de cazuri din ultima vreme. Acesta sustine ca nu se doreste impunerea unor noi masuri de restrictie, insa este important ca populatia sa respecte regulile impuse de autoritati.

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom .

Ludovic Orban, despre alegerile locale: inca negociem cu USR-ul Primariile de sector 3 si 4 sunt cel mai greu de castigat

Premierul Ludovic Orban a declarat luni seara ca negocierile cu USR pentru stabilirea candidatilor pentru primarii de sector continua, dar considera important ca sustinerea lui Nicusor Dan ca unic candidat este cel mai important lucru care s-a realizat. Orban spune ca cele mai greu primarii de sector de castigat sunt cele de la sectorul 3 si 4 deoarece acei primari stau foarte bine in sondaje.

Ludovic Orban, despre deschiderea scolilor in toamna: E clar ca trebuie redus numarul de elevi dintr-o clasa

Premierul Ludovic Orban a declarat ca a fost constituit un grup interministerial in care au fost pregatite mai multe scenarii pentru deschiderea scolilor, in toamna, dar considera necesara reducerea numarului de elevi dintr-o clasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )