Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA de INUNDATII pe Dunare. Mai multe diguri au cedat deja in Serbia

Antena3 Antena3,
ALERTA de INUNDATII pe Dunare. Mai multe diguri au cedat deja in Serbia

Este alerta in Galati, unde autoritatile sunt pregatite sa intervina daca va fi viitura. Duminica, acolo se asteapta cel mai mare debit al Dunarii. Pericolul viiturii vine din Serbia, acolo unde mai multe. continuă pe Antena3

UPDATE Cod portocaliu de inundatii pe Dunare si pe mai multe rauri din Arges, Olt, Teleorman si Botosani

Autoritatile au emis, sambata, o avertizare cod portocaliu de inundatii pentru Dunare, valabila de la ora 10. 00, pe sectorul aval Portile de Fier - Zimnicea, judetele Mehedinti, Dolj, Olt si Teleorman. De asemena, specialistii au emis Cod portocaliu de inundatii pe maimulte rauri din Arges, Olt, Teleorman si Botosani. Mai mult, a fost emis Cod galben de vijelii in cinci judete din tara.

Avere impresionanta a fiului judecatorului fugar: Acesta detine mai multe terenuri, case si autoturisme

Mai multe terenuri, case si autoturismem, aceste bunuri sunt inregistrate in prima declaratie de avere a lui Mircea Constantin Moldovan, fiul judecatorului care a fugit de DNA. Fiul unuia dintre judecatorii de la.

Extrema dreapta din Franta atrage tot mai multe persoane de culoare sau arabi

Frontul National din Franta atrage tot mai multe persoane de culoare sau arabi, desi prezenta lor poate fi considerata ciudata pe fondul scandarilor On est chez NOUS Suntem acasa), relateaza BBC News.

VIDEO FOTO Mai multe tari din Uniunea Europeana trimit ajutoare si experti in Bosnia si Serbia, afectate puternic de inundatii

Majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene UE) s-au mobilizat pentru a furniza ajutoare si experti Bosniei si Serbiei, care se confrunta cu inundatii de amploare, a anuntat sambata Comisia Europeana, care coordoneaza aceasta asistenta, relateaza AFP.

Mai multe state UE vor ajuta Bosnia si Serbia, in urma inundatiilor de amploare

Paisprezece tari membre UE s-au mobilizat pentru a furniza material si experti Bosniei si Serbiei, care se confrunta cu inundatii de amploare, a anuntat sambata Comisia Europeana, care coordoneaza aceasta.

Christian Tour a pus ochii pe mai multe hoteluri din Spania, Grecia si Romania

Christian Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, si-a propus sa dezvolte un lant hotelier cu peste 2. 000 de locuri de cazare in statiuni din Grecia si Spania, si opereaza deja un resort de 4 stele in insula Corfu, unde.

Top 4 motive si beneficii pentru a manca mai multe legume

O dieta bazata in special pe legume si pe mai putina carne este adoptata de tot mai multi oameni. In vreme ce dietele vegetariene si vegane sunt definite pe ceea ce exclud, o dieta bazata pe legume este definita .

Guvernul a aprobat normele metodologice privind taxa pe stalp, dupa ce mai multe companii s-au plans ca nu stiu cum sa calculeze impozitul

Normele metodologice care clarifica modul de achitare a impozitului pe constructii, introdus recent de Guvern si pentru care prima plata trebuie efectuata pana pe 26 mai, au fost aprobate de Guvern, prin hotarare, in sedinta de marti.

Nereguli la mai multe statii PECO: ce scria pe etichetele din dreptul benzinei sau a motorinei nu corespundea cu realitatea

In perioada 5 - 9 mai 2014 , comisarii de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Galati au desfasurat o actiune de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia celor care cumpara benzina, motorina sau lichid de spalat parbrizul. Controalele au avut loc in noua statii de distributie de pe raza judetului Galatiin sase dintre ele s-au descoperit abateri.

Tot mai multe drumuri la DNA pentru Florin Popescu

In afara dosarului in care este acuzat ca ar fi cerut zeci de tone de pui pentru a le da alegatorilor in campania din iunie 2012, deputatul Florin Popescu mai are un dosar penal, a carui copie a obtinut-o ieri, de la Parchetul instantei supreme. De data aceasta, acuzatia este de conflict de interese, iar cercetarea a pornit de la o sesizare, din aprilie 2013, a Agentiei Nationale de Integritate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )