Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alerta in Marea Britanie! Mai multi raniti, dupa ce o masina a intrat in multime - VIDEO

Antena3 Antena3,
Alerta in Marea Britanie! Mai multi raniti, dupa ce o masina a intrat in multime - VIDEO

Sase persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat in multime in apropierea unui centru comercial din nordul orasului Manchester. Un barbat in varsta de 80 de ani a fost retinut pentru vatamare. continuă pe Antena3

Marea Britanie: Sase raniti, dupa ce o masina a lovit un grup de persoane in Manchester

Sase persoane au fost ranite dupa ce o masina a intrat, luni, in multime in apropierea unui centru comercial din nordul orasului Manchester. Cel care a provocat accidentul, un barbat in varsta de 80 de.

Cum s-ar putea razbuna Vladimir Putin pe Marea Britanie dupa atacul din Siria?

Atacul lansat in Siria la sfarsitul saptamanii trecute de Statele Unite, Franta si Marea Britanie a alimentat temerile potrivit carora Rusia va raspunde printr-un atac cibernetic asupra spitalelor britanice si altor servicii, inclusiv cele de control al traficului aerian. Potrivit expertului in combaterea terorismului Michael Clarke, nu este exclus ca un astfel de atac sa aiba loc chiar in urmatoarele doua-trei saptamani.

BREXIT: Anunt CRUCIAL pentru romanii din Marea Britanie! Sute de mii de europeni risca sa PIARDA dreptul de SEDERE

Sute de mii de cetateni din UE risca sa-si piarda statutul legal in Marea Britanie dupa Brexit, se arata intr-un raport publicat de Observatorul pentru Migratie al Universitatii Oxford. Realizatorii.

Reactia armatei siriene dupa atacul militar lansat de SUA, Marea Britanie si Franta

Armata siriana a afirmat, intr-o declaratie, ca SUA, Franta si Marea Britanie au lansat 110 de rachete care au vizat Siria, sambata, la ora locala 03:55 , scrie CNN. in aceeasi declaratie se precizeaza ca atacul nu va descuraja armata siriana sa zdrobeasca resturile grupurilor teroriste din Siria.

Reactia NATO, dupa atacul asupra Siriei. Secretarul general: Sustin atacurile lansate de SUA, Marea Britanie si Franta in Siria

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a transmis o declaratie in care isi afirma sustinerea fata de atacurile lansate de SUA, Marea Britanie si Franta in Siria.

Jaguar Land Rover va desfiinta 1.000 de locuri de munca in Marea Britanie

Jaguar Land Rover JLR), cel mai mare producator auto din Marea Britanie, va desfiinta circa 1. 000 de locuri de munca, care sunt in prezent ocupate de angajati cu contracte pe termen scurt, pe fondul scaderii vanzarilor de automobile diesel pe piata britanica si a incertitudinilor legate de Brexit, transmite Bloomberg.

Statele Unite, Franta si Marea Britanie au atacat noaptea trecuta Siria. Ce reactie a avut Rusia

Statele Unite, Franta si Marea Britanie au atacat noaptea trecuta - 04:00 ora Romaniei - mai multe pozitii din Siria cu lovituri chirurgicale menite sa distruga arsenalul de arme chimice. Coalitia a lansat peste 100 de rachete asupra Siriei, dar Rusia.

SUA, Marea Britanie si Franta AU ATACAT tinte din Siria! PRIMELE IMAGINI si reactii internationale! (VIDEO, FOTO)

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva.

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat tinte din Siria

Rusia: Astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva civililor din Duma in urma cu o saptamana. Rusia a trasnmis ca astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte. Distribuie pe Facebook.

Rusia: Marea Britanie a inscenat atacul chimic din Siria

Rusia a acuzat Marea Britanie ca a inscenat atacul chimic din Siria. De asemenea, armata rusa a precizat ca detine dovezi ca Marea Britanie a participat direct la inscenarea atacului chimic, i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3267 seconds )